|
![]() |
#1 |
Ερωτηση για το φιλτραρισμα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Στο φιλτρο ειχα μονο μακαρονι.Μου ειπανε να βαλω στην υποδοχη του νερου στο φλτρο σφουγγαρι στην μεση το μακαρονι και στην εξοδο τον υαλοβαμβακα.Τωρα ο υαλοβαμβακας βγαζει κατι μικρα πραγματακια στο ενυδρειο.Λετε να υπαρχει καποιο προβλημα η επειδη ειναι αρχη το κανει αυτο;;;
|
|
Εμφανίσεις: 2675
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι το πειραξες το φιλτρο βρε γιαννη υπηρχε λογος;
Σταματα τα πειραματα και ακου μερικους που ξερουν λιγα πραγματακια. Ποιος σου ειπε να τα βαλεις αυτα και πιο το οφελος; Επισης το φιλτρο στο ειχα γεμισει μακαρονι,ελπιζω να μην αφαιρεσες για να βαλεις αυτα. Εγω τοσα χρονια μηχανικο φιλτραρισμα δεν κανω ποτε.Προτιμω τον ογκο του φιλτρου να τον αξιοποιω με βιολογικο υλικο. |
|
|||
|
|||
![]()
...για ποιο φιλτρο προκειται?
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μπερδευτικα σας παρακαλω βοηθηστε με αλλος μου ειπε πρωτα θα βαλω Υαλοβαμβακα στην υποδοχη του νερου , στην μεση το σφουγγαρι και στην εξαγωγη στο μακαρονι..Απαντηστε μου εγκερα plz...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το σωστό... Στόχος του υαλοβάμβακα είναι να μπαίνει στην αρχή και να κρατάει τα χοντρα... Είναι φθηνός και μπορείς να τον αλλάζεις συχνά..
|
||||
|
||||
![]()
Υαλοβαμβακα εχω απλα μου τα ειπε λαθος ενας απο ενα πετ σοπ.Αρχικα ειχα μονο μακαρονι αλλα μου ειπε δεν ειναι σωστο και παρε και αυτο παρε και το αλλο και βαλτα ετσι..Εκανα οτι μου ειπε και σημερα απο περιεργια ρωτησα ενα πετ σοπ που το εχει προτεινει το Φορουμ και μου ειπε πρωτα τον υαλοβαμβακα μετα το σφουγγαρι και στο τελος το μακαρονι...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μεσα 3 μερες και λειτοθργει λες να γινει τιποτα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεχωριστο μηχανικο - βιολογικο φιλτραρισμα ;; | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-10-07 21:58 |
ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ULTRA VIOLet | tok | Δίσκοι | 1 | 23-02-07 20:51 |
ερωτηση για co2 | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-01-07 12:00 |
φιλτραρισμα | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-09-04 02:48 |
Τι φιλτραρισμα στα πολλα λιτρα. | Entreri1221 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 14-07-03 10:33 |