|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως λεει και ο τιτλος θα ηθελα να μου πειτε πως κολλαω τα τζαμια με την σιλικονη,,,σκεφτομαι να κανω καινουργιο ενυδρειο και θα ηθελα να μαθω tips για τιν συγκοληση των τζαμιων..οποιος ξερει η το εχει κανει ας μου απαντησει...και αν θα μπορουσε κανεις να βαλει καποια εικονα για μεγαλυτερη κατανοηση........ευχαριστω εκ των προτερων
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε εδώ
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ataskEnydr.htm και εδώ http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...taskEnydr4.htm Είναι μια πολύ καλή αρχή για εναν αρχάριο Tips απο μενα. -Να ροντάρεις τα τζάμια αν είναι πάνω απο 6 mm στο πάχος -Να χρησιμοποιήσεις μόνο ενυδρειακή σιλικόνη -Οπωςδήποτε κόντρες πάνω και κάτω -Καλο καθάρισμα με οινόπνευμα τις επιφάνειες που θα κολληθούν -Αν δεν εχεις καθόλου εμπειρία πάρε για βοηθό κάποιον που το έχει ξανακάνει.Ολο και κάποιος θα υπάρχει στην περιοχή σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις μόνο περιμετρικά στον πάτο για να ενισχύσεις τις ραφές σου.Πάνω δε χρειάζονται.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ρωταω γιατι θελω να δω τη συμαντικοτητα που εχουν οι κοντρες |
|
||||
|
||||
![]()
Για να στο λεει.
|
|
||||
|
||||
![]()
επειτα απο καποιο προβλημα που προεκυψε,τελικα τα τζαμια ερχονται μεσα στην επομενη εβδομαδα...
αγορασα μια σιλικονη ειδικη για ενυδρειο,,λετε να φτασει..??μηπως χρειαζομαι περισσοτερες για τις διαστασεισ μου..?? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τελειως καινουργειος στο hobby για αυτο εβαλα και το ψευδωνυμο χαζοψαρο!!!!!!!!!!! μου εφεραν ενα ενυδρειο στο οποιο πρεπει να αντικατασταθη το μπροστινο τζαμι.οφειλω να ομολογησω οτι οι πληροφορειες που πηρα σχετικα με το θεμα ηταν εξαιρετικες.εν τουτοις εχω μια ερωτηση σχετικα με το εαν θα πρεπει να ασκηθη συνεχεις πιεση κατα την διαρκεια της κολλησεως η ενα απλο πρεσσαρισμα με τα χερια ?φτανει .....και επεται συνεχεια....
|
|
||||
|
||||
![]()
ως εδω ολα καλα,απο τιμη δε μας ειπες ποσο σου κοστισανε τα τζαμια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σιλικονη | lucky13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 01-04-09 08:23 |
σιλικονη | ababapanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-03-09 14:59 |
σιλικονη σε σιλικονη?? | Πάνος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-11-08 22:24 |
Σιλικονη :-? | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 21-04-08 12:07 |
σιλικονη??? | Giwrgos23 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 17-04-06 11:53 |