|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω αυτη εδω την μπουκαλα http://i289.photobucket.com/albums/l...h/P4230337.jpg
εχω μεσα ανουμπιες ..το εχω φυτεψει ετσι http://s289.photobucket.com/albums/l...t=f0a55d91.flv ..τι θα μπορουσα να προσθεσω στην μπουκαλα μου ειναι της wave και παιρνει 0,750 kg CO2 συνδεται με εναν επερυχλιστη μεσο καλοδιου και θελω να βαλω ηλετρονικη παροχη (αν το λεω σωστα) που θα μετραει ph τι προτινεις να κανω? επισης αποφασισα να μην βαλω κανενα ψαρακι γιατι σε κανενα τριμινο παω φανταρος πως θα διατηρισω στρωμενο το ενυδρειο μου μεχρι να γυρισω σε κανενα 12 μηνο? ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, γενικα εχεις ευκολα φυτα αλλα αφου εχεις μπουκαλα βαλτην. Μπορεις να παρεις μια ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα και να την συνδεσεις με εναν ph controller, βεβαια υπολογισε γυρο στα 150 euro γιαυτο, μπορεις και χωρις ph controller απλα θελει προσοχη μεχρι να βρεις την καταληλη ποσοτητα co2 που θα βαζεις στο νερο παρατηροντας τα φυτα για pearling(φυσαλιδες) και τα ψαρια για σημαδια ασφιξιας και κοιτοντας και το πινακακι για την σχεση ph/kh και co2 (τα πρασινα ειναι εκει που πρεπει να εισαι)
Τωρα για μην βαλεις κανενα ψαρι και να κρατας την βιολογια αυτο θα πρεπει να γινετε ριχνοντας τροφη μεσα για να ταιζονται τα βακτηρια, λογικα θα υπαρχει και αλλος τροπος αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε και μονο αυτον γνωριζω |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον αυτο με την τροφη νομιζω ειναι ειναι το ποιο σωστο ..αυτο θα κανω
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Επισης Κrisos εχε υπ οψιν οτι αφου δεν θα υπαρχουν ψαρια, θα πρεπει να προσθετεις νιτρικα και φοσφωρικα, καθως και ολα τα αλλα απαραιτητα στοιχεια λιπανσης στα φυτα σου. ---------------------------------- Διαρροη CO2 δες εδω :http://www.aquatek.gr/vb/showthread....1%F1%EF%E7+co2 |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα !
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το flora viva δεν ξερω τι ειναι...παντως λιπασμα δεν ειναι αφου απ οτι λεει ειναι κατι σαν βιορυθμιστης
![]() Το flora green ειναι προσθετο σιδηρου και μαγνησιου και θα το ριχνεις σε πολυ μικρες ποσοτητες και μονο αν τα φυτα εμφανισουν ελλειψη σιδηρου (χλωρωση των φυλλων). Χρειαζεται επιπλεον να προμηθευτεις καλιο (potassium) και φοσφωρικα (PO4) αλλα να ξερεις οτι οι ανουμπιες ειναι πολυ αργης αναπτυξης φυτα και με χαμηλες απαιτησεις, οποτε οι δοσεις σου θα πρεπει να ειναι πολυ μικρες ωστε να μην γεμισεις αλγες. Αν βαλεις κι αλλα γρηγορης αναπτυξης φυτα θα ριθμισεις και την λιπανση σου αυξανοντας την ωστε να μην παρουσιαστει ελλειψη σε κανενα στοιχειο. Και το CO2 ψιλο-περιττο ειναι για τις ανουμπιες αλλα αν υπαρχει θα τις βοηθησει. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην αυτο το αρθρακι(με το ποσο βαλβερο ειναι το CO2) το εξαντλησα μπορω σας πω ..Raven FILE MOY το βρηκα πολυ ενδιαφερον!
![]() χρειαζεται να παρω και καποια αλλα? ...δεν εχω ιδεα πειτε μου να ξερω ..επσιης αυτ οταν τα τοποθετω το νερο του ενυδρειου αφριζει στην περιοχη του φιλτρου γιατι αραγε? ![]() ------------------------- καπως ετσι θα ειναι και η τελικη διαταξη του ενυδρειου μου κριμα που δεν μπορω να βαλω τπτ με σα αυτη την περιοδο πχ καμια γαριδουλα http://s289.photobucket.com/albums/l...kidiataksi.flv
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 01-05-09 στις 15:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-11-06 13:19 |
Μπουκαλα Co2 | radis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 04-06-06 10:23 |
Co2 Μπουκαλα Που? | Stilatos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 14-04-06 23:39 |
Μπουκαλα Co2 | kazanasb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-12-05 22:04 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |