|
![]() |
#1 |
Ημερολόγιο Μετρήσεων
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά ανεβάζω ένα ημερολόγιο μετρήσεων σε Excel όποιος θέλει το κατεβάζει!
Ελπίζω να σας αρέσει! |
|
Εμφανίσεις: 3955
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλό , μπραβο ,εσυ το εφτιαξες?
Θα μπορουσε να μπει και υπομνημα μπορει να μπει νομίζω!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ! Την ιδέα του τι να περιέχει την "δανείστηκα"
![]() Έτσι το έφτιαξα από την αρχή αλλάζοντας-βελτιώνοντας κάποια πράγματα! Σχετικά με το υπόμνημα δεν είμαι αρμόδιος! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Super, Μπράβο !!!!!
![]() Θα ήταν καλά αν θα μπορούσες να ξεκλειδώσεις μιαδυο στείλες στην σελίδα "τιμες" στο τέλος μετά τους υπολογισμούς (Q,R) για να μπορεί κάποιος να γράφει σχόλια/παρατηρήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
για κοιτα και αυτα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....EB%EF%E3%E9%EF http://www.aquatek.gr/vb/showthread....DE%F3%E5%F9%ED υπαρχουν μερικα ακομα αν κανεις μια αναζητηση θα τα βρεις |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου ο κωδικός ξεκλειδώματος είναι: 150808 ίδιος για όλες τις καρτέλες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατόπιν συνεννοήσεως με τον kostas_dimi_xapsas ανεβάζω μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του αρχείου του. Οι αλλαγές είναι:
- Περισσότερες σειρές για μετρήσεις, γιατί εμείς οι νέοι κάνουμε πολύ συχνα μετρήσεις. - Γραφήματα βάση ημερομηνίας, γιατί οι μετρήσεις δεν γίνονται πάντα σε σταθερά χρονικά διαστήματα. - Στήλη για παρατήρησεις Το αρχείο "τιμές" είναι κλειδωμένο με τον ίδιο κωδικό, για να μην χαλάσουμε κατα λάθος τους τύπους/functions. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ROI!
Μου άρεσε που σκέφτηκες να κρατήσεις σταθερή την στήλη με την ημερομηνία ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μπραβο είναι για σένα, εσύ έκανες την πολλή και δύσκολη δουλειά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquarium Software για καταγραφή μετρήσεων | nonliner | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-08-08 08:04 |
Ημερολόγιο 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 98 | 19-02-08 17:42 |