|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ενυδρείο μεγαλύτερο της βάσης
(δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να ρωτήσω...παρακαλώ, ας μετακινηθεί αναλόγως)
Έχω μια βάση διαστάσεων 80 Χ 30 εκ (μήκος Χ πλάτος). Αν βάλω πάνω ένα ενυδρείο 100 Χ 30 Χ 40 εκ (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος), θα χω τίποτα παρατράγουδα ή δεν έχει πρόβλημα?
|
|||
|
|||
Εγώ θα έκοβα μία ψιλή μελαμίνη στις σωστές διαστάσεις, και θα την βίδωνα επάνω στο έπιπλο.
Ισως στις άκρες να έβαζα και κανα 2 γωνιές, ανάμεσα στη μελαμίνη και στο έπιπλο, έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα παραμόρφωσης στις άκρες της μελαμίνης. Αν και έτσι να το βάλεις, δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα. |
|
||||
|
||||
εδω θα δεις αυτο που σου ειπα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29672 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
εγω εκανα κατι τετοιο με mdf στις διαστασεις του ενυδρειο και δεν ειχα κανενα προβλημα. Δηλαδη εβαλα απο κατω απο το ενυδρειο μου μια σανιδα mdf αρκιβως στις διαστασεις του ενυδρειου και ολα καλα.
|
||||
|
||||
Να έχουμε υπ' όψιν (αν και τα μεγέθη εδώ είναι σχετικά μικρά) και την περίπτωση να αντέχει η υπόλοιπη βάση το βάρος του ενυδρείου !!
|
||||
|
||||
Ελπίζω ότι σ' αυτό δεν θα έχω πρόβλημα, γιατί η βάση που ήδη έχω ήταν για ενυδρείο 100 λίτρων και αυτό που θέλω να βάλω είναι 120 λίτρα.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γατόψαρο ανακηρύσσεται το μεγαλύτερο ψάρι του γλυκού νερού | dantouan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 25-07-05 08:20 |
Αντοχή βάσης ενυδρείου | Misa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 03-03-05 01:17 |
Ερώτηση προς κατόχους τηε βάσης του RIO 400..... | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-01-05 12:09 |