![]() |
#1 |
καφε αλγη
![]() Αξιολόγηση:
![]() καφε αλγη! και αυξανετε! ειναι κακο ? να κανω κατι γ αυτο?! η δεν πειραζει?
|
|
Εμφανίσεις: 3416
|
|
||||
|
||||
![]()
πληροφοριες για το ενυδρειο σου??
συνηθως εμφανιζεται σε νεοστημενα ενυδρεια..δεν ειναι δεικτης κακης ποιοτητας νερου...απλα αντιαισθητικη.....την τρωνε με ευχαριστηση τα αλγοφαγα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
96λιτρα φυτεμενο με εξωτερικο φιλτρο ωρες φωτισμου <πλεον> κανα 8 ωρο!!! θα βαλω κανα σαλιγαρι..
φιλε μπορεις να μου πεις αν μπορω να βαλω 4-5 corydoras panda kai 3-4guppy kai 2 σαλιγκαρια? θα ειναι ενταξει ? τa guppy απο τι εχω δει σε σελιδες κανουν και σε μεγαλo κ μικρo GH απο 5 μεχρι 25! και τα c.panda θελουν χαμηλοτερο απο 20GH απο τι λενε ! τι λες ειναι ενταξει συνδυασμος? |
|
|||
|
|||
![]()
Τα Corydoras λαβε υπ οψιν οτι θελουν αμμο η ψιλοκοκκο χαλικακι γιατι τραυματιζονται ευκολα τα μουστακια τους. Αν εχεις καλως, αλλιως αλλαγη υποστρωματος η ξεχνας τα Cory.
Συμφωνα με τις απαιτησεις τους τα C.panda θελουν 22-28*C ,Dh 4-18 και ΡΗ 5.5-7.8 οποτε δεν βλεπω το λογο γιατι να μην μπορεις να τα συνδυασεις με μερικα guppy (αν και θα ενοιωθαν καλυτερα σε ΡΗ γυρω στο 6.8-7 και dH γυρω στο 8-10). Οσο για σαλιγκαρια θα σου προτεινα τα Zebra Nerite. Τα εχω και κανουν πολυ καλη δουλεια με τις αλγες και ειναι και ομορφα. Επισης δεν αναπαραγονται στο γλυκο νερο οποτε δεν θα γεμισεις. Αλλο ειδος που τρωει αλγες ειναι και τα κιτρινα Apple Snails. Η καφε αλγη συχνα εμφανιζεται σε ολα τα νεοστηθεντα ενυδρεια οπως σου ειπε και ο Πανος. Μην ανησυχεις θα φυγει σιγα σιγα και θα την φανε και τα σαλιγκαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
α οκ ευχαριστω! το χαλικι που εχω ειναι ψιλο και ολοστρογκυλο δε ξερω ομως μηπως εννοεις ομως ακομα πιο ψιλο γτ εχω δει κατι τετοια χρωματιστα συνηθως αλλα ψιλο μυτερα κιολας ε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφε Αλγη | alexx | Φύκη -€“ ¶λγες | 5 | 18-12-08 10:47 |
καφε αλγη;; | nigesi | Malawi | 8 | 10-10-06 10:23 |
Καφε αλγη | peritzan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 25-05-06 13:56 |
Καφε Αλγη | sea_land | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 09-03-06 18:43 |
Καφε αλγη... | niar71 | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 09-01-06 03:48 |