|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει ξανασυζητηθεί το προβλημα, αλλά συμπέρασμα δεν βγήκε, οπότε πριν τα πετάξω και εγώ όλα, ας ξαναρωτήσω:
με γέμισμα του δοκιμαστικου σωλήνα της sera μέχρι τα 5ml έχω ph 7,5 με γέμισμα του δοκιμαστικου σωληνα με 5ml με σύριγγα έχω ph 6,5 Ποιο είναι το σωστο ph; (να πάρω τον μέσο όρο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να πάρεις αυτό που μέτρησες με τη σύριγγα.
Για να σιγουρευτείς βέβαια μπορείς να κάνεις και το εξής! Με σύριγγα μετράς και το νερό της βρύσης και βλέπεις συνήθως η Θεσ/νίκη έχει υψηλό ΡΗ αν σου βγάλει χαμηλό τότε δοκιμάζεις με άλλα τεστ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....highlight=Sera Στην ίδια ερώτηση, ο εκπρόσωπος της Sera απάντησε ότι σημασία έχει να μπαίνουν 5ml, άρα αν έχει διαφορά μεταξύ σωλήνα και σύριγγας, "πας" με βάση τη σύριγγα. Πάντως ph 6.5 για Θεσσαλονίκη φαίνεται πολύ χαμηλό. |
|
||||
|
||||
![]()
Το είχα δει παλαιότερα και το είχα ξεχάσει...
Όσον αφορά το 6.5, βάζω 50% απιονισμένο (για ατμοσίδερο) και 50% βρύσης, και έχω και 4λιτρο DIY CO2 με καλή απόδοση/διάχυση, οπότε το θεωρώ λογικό. Ευχαριστώ. (Ότι μετρήσεις έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι λάθος εκτός της αμμωνίας που είναι άλλης εταρείας...)
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μια βοήθεια θέλω να αγοράσω αυτά τα τεστ http://www.aquaristic.net/shop.php/s...id/manufac.880
έχω διαβάσει διάφορα για τα σέρα τι λέτε αξίζει υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε τετρα αλλα δεν έχει στοκ. ΥΓ τα σερα έχου ανταλλακτικά refill. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα να μην πάρεις αυτά τα σετ.
Προσπάθησε για μεμονωμένα τεστ της Sera ή για ακόμη καλύτερα, της Aquarium Pharmaceuticals (API).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υγρα τεστ sera | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-11-14 02:46 |
τεστ sera | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 25-02-08 07:42 |
Τεστ αμμωνίας SERA | Iznogoud | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-11-07 22:53 |
τεστ νερου | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 15-02-07 12:16 |