|
![]() |
#1 |
Θερμοστάτης
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδια έχω το εξης προβλημα εχω τροπικα ψαρια και ο θερμοστάτης μου έσπασε και έχει μαζέψει βρωμιές τις οποίες πετάει μέσα στο ενυδρείο και έτσι τον έβγαλα.Θα πάθουν ζημιά τα ψαράκια μου??Η Θερμοκρασία είναι 22oC και κατεβαίνει
![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 2759
|
|
||||
|
||||
![]()
παρε γρηγορα αλλο θερμοστατη θα πεθανουν τα ψαρια...Καποιου γνωστου μου πετσοπα εσπασε ο θερμοστατης του και εχασε τα μισα ψαρια τωρα προσπαθει να ζησει τα αλλα που εμειναν
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς αύριο τα μαγαζιά είναι κλειστά και σήμερα που κατέβηκα αμέλησα να πάρω έναν
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρισκεσαι Βορεια Ελλαδα οπως εχεις στο profile σου ή Αθήνα???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικός Θερμοστάτης | tsiko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-03-08 11:33 |
Θερμοστάτης | GhostShip | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 02-03-07 01:13 |
Θερμοστάτης | giannis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-10-04 01:34 |
Θερμοστάτης | Alucard | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-09-04 01:57 |
Θερμοστάτης - off? | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-02-03 23:21 |