![]() |
#1 |
Νέο nano ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του forum για την βοήθεια τους μέσα από τα αμέτρητα post τα οποία και μελέτησα με πολύ προσοχή.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον xontro ο οποίος μου άνοιξε τα μάτια σε πολλά θέματα. Καi ναι επιτέλους είμαι κάτοχος ενός νανο ενυδρείου το οποίο θα φιλοξενήσει γαριδούλες μέτα τα Χριστούγεννα. Το ενυδρείο μου είναι ένα 30lt dannerle το οποίο και στόλισα με ένα κορμό από μοπάνι και μια μικρή πέτρα. Τα φυτά που φιλοξενούνται είναι: 1. echinodorus tenellus 2. echinodorus amazonicus 3. utricularia graminifolia 4. taxiphyllum 5. nano cladophora Όλες οι παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες. Τι γαρίδες λέτε να βάλλω? Το CO2 είναι απαραίτητο ? και αν ναι ποια είναι η καλύτερη μέθοδος ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xontros : 20-12-08 στις 15:01. |
|
Εμφανίσεις: 4701
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ancistrus νανο υπαρχει? | naupaktos84 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 07-01-08 18:17 |
Οι γαρίδες μου βγήκαν από το νανο-ενυδρείο | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 17-04-07 08:24 |
μπλε γκουράμι με νανο γκουράμι | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-06 11:55 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |