|
![]() |
#1 |
φίλτρο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σε όλους!!!!
Α)Ενδέχεται κατά ένα μικρό ποσοστό να αγοράσω 60λιτρο ενυδρείο Β)έχω ένα 26λιτρο στο οποίο έχω ένα φίλτρο μέσα με τα εξής χαρακτηριστικά ονομασία : Immersible pump Hailea μοντέλο : ΗΧ-1000Α power : 3w voltage : 220-240v frequency : 50Hz calibre : 10.0mm (τι είναι αυτο?) max jet : 0,55m (και αυτο?) max flow : 180l\h weight : 0,25kg size : 55x65x145mm το ερώτημά μου είναι (αν πάνε όλα καλά με το άλλο ενυδρείο) αν κάνει να βάλω αυτό το φίλτρο στο 60λιτρο... |
|
Εμφανίσεις: 4951
|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα φιλτρο επιδεχεται πολλες παραμετρους...ενας χοντροκομενος κανονας ειναι να γυρναει το νερο του ενυδρειου τουλαχιστον 3 φορες την ωρα...καλυτερα ακομη θα ηταν 5...
αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι αρκετο για να παρεις την αποφαση....εξαρταται απο το τι ψαρακια θα βαλεις....ποσα...αν θα ειναι φυτεμενο....ποσο φυτεμενο και με τι φυτα... πες μας καλυτερα πως σκεφτεσαι να κανεις το 60αρι σου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
επειδή είμαι γκαντέμης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μικρο (180 λ/ω) και φανταζομαι δεν θα εχει και αρκετο χωρο για υλικα.
|
||||
|
||||
![]()
το φιτρο αυτο ειναι μαλλον εσωτερικο ???
σα φιτρο εχει καλη κυκλοφορια νερου για τα λιτρα που θα εχεις αλλα αν οι απαιτησεις του ενυδρειου αυξηθουν πχ απο παραπανω αριθμο ψαριων ....τοτε θα ειναι ανεπαρκες....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ναι είναι εσωτερικό ------------------------- και ΝΑΙ ![]() ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!! με πήρε τηλέφωνο τώρα η μητέρα μου και της είπα ότι θ φέρω σπίτι ενυδρείο πιο μεγάλο από αυτό που έχω....Δεν φαντάζεστε τι μου έσουρε ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη supermanx : 12-12-08 στις 10:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αφου ειναι εσωτερικο τοτε φανταζομαι οτι δεν εχει πολυ χωρο για υλικα....?
οποτε μη φορτωσεις το ενυδρειο η παρε ενα εξωτερικο να εισαι πιο ανετος
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό!Και το φίλτρο του είναι αξιόλογο.
Τι ψάρια σκέφτεσαι να βάλεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-05-08 13:57 |
Φίλτρο | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-03-08 17:00 |
Φίλτρο | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:06 |
Φίλτρο | kostvl18 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-10-07 22:26 |