|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χθες εβαλα εστησα το μικρο μου ενυδρειακι, φυσικα θελει δουλεια ακομα καθως και μερικα φυτα.
Οι κατοικοι του θα ειναι αποκλειστικα γαριδες, 4 red cherry, 4 amano και 4 red crystal. Ψαχνω να βρω ενα δευτερο φωτιστικο 11 watt power compact εχει δει κανεις στο εμποριο. Μια φωτογραφια απο το ενυδρειακι, περιμενω συμβουλες παρατηρησεις.
|
||||
|
||||
![]()
καλιμερα επιδη εχω και εγω red crystal μιπος ξερεις πωσα εκατοστα γινονται;
|
|
||||
|
||||
![]()
2,5 - 3,5 cm
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω ακομη αλλα διαβασε εδω
"Care They grow up 2.5 cm in size and live in temperatures up to 27°C (80.6°F), surviving best at 20–25°C (68–77°F) with a pH level of 6.5–7.2. The shrimp are quite sensitive to fast changes of the water parameters, especially when it comes to nitrogenous waste, or nitrite. Soft, slightly acidic water is the ideal breeding environment; breeding in harder alkaline water is not as successful. They reproduce between the ages of 4.5 and 5 months with a size of at least 2.2 cm. The sexes are hard to differentiate, especially on juvenile shrimp." |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο και αναπαραγωγες!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό οι αναπαραγωγές Crs.
Αναρωτιέμαι, πως θα δείχνουν 3 είδη γαρίδας στο ίδιο ενυδρείο.. Όπως και να έχει, καλή συνέχεια με το στήσιμο. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια, ε για ποικιλια με το ουζο τις βαζω
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dennerle nano cube 30lt. | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 31-10-08 03:49 |
Χρήση Dennerle nano cube aquarium ως μαιευτηρίου ή καραντίνας? | Memas 13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-08-08 07:46 |
DENNERLE NANO CUBE 30L | vangelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-06-08 19:25 |
Cuba | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-04-06 18:50 |