|
|
|||
|
|||
![]()
Στο καινούριο ενυδρείο που πήρα (μεταχειρισμένο και στρωμένο) και πλέον λειτουργεί κανονικά υπάρχουν από πριν 2 ψαράκια.
Ένα damsel white spot και ενας clown tomato σε ίδιο μέγεθος. Το θέμα ειναι οτι ο damsel δεν αφήνει σε ησυχία στιγμή τον καημένο τον κλοουν. Βέβαια έτσι ήταν από καιρό πριν και δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα ο κλοουν (δεν κρύβεται, δεν έχει σημάδια καταπόνησης, δεν φοβάται) αλλά μήπως πρέπει να κάνω κάτι? Σε επόμενο στάδιο μήπως όταν θα βάλω και τα δικά μου ψαράκια να ηρεμήσει λίγο ο γκανγκστερ? Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξάνδρα μου μάλλον δεν θα ηρεμήσει.Το αντίθετο!Τα damsel ηρεμούν μονο όταν βρίσκονται σε κοπάδι , και σε μεγάλο ενυδρείο! Αυτό εννοείς
http://www.liveaquaria.com/product/p...102&pcatid=102 Ότι ψάρι και να βάλεις μέσα (που λόγω λίτρων θα είναι μικρό) θα στο χτυπήσει ![]() Εν τω μεταξύ και ο κλόουν που έχεις δεν είναι απο τα καλύτερα παιδιά και γιαυτό πιθανόν να μην αγχώνεται απο το κυνήγι!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Αν δεν έβαζα peaceful ψαράκια αλλά semi-aggressive οπως αυτός, δεν θα υπήρχε μια ισοροπία? Ειναι κρίμα να τον χάσω γιατί είναι απίστευτο μούτρο. Πρώτη φορά έχω δει ψάρι να μου τσαμπουκαλεύεται όταν πλησιάζω στο τζάμι και να προσπαθεί να με φοβίσει..... |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα επιθετικά ψάρια έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αχα!
¶ρα πως κρατάμε επιθετικά ψάρια σε ενυδρειά? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μικρά ενυδρεία συνήθως αποφευγουμε τα επιθετικά ψάρια ή αν βάλουμε βάζουμε λίγα ομοειδή (πχ damsels).Σε μεγάλα ενυδρεια (εξαρτάται πάντα τα λίτρα) τα πράγματα είναι πιο απλά
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ θα σου πώ: "Κράτα το μέχρι να το δώσεις!" ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ και τους 2!
Όταν έχω διαβάσει αρκετά ώστε να κατασταλάξω στην τελική σύνθεση των ζωντανών μου θα σας ξαναενημερώσω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μπράβο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
green spot & πρασινη τριχοειδης... | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 24-10-08 15:38 |
sos δοσολογία του contra spot της tetra | Ritsa | Bettas | 10 | 14-08-07 23:56 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |
White feces | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 17:36 |