|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και δύο εβδομάδες τα φυτά μου δεν πάνε καλά. Από τότε που έβαλα τις τελευταίες δέκα ρίζες βλέπω ότι τα παλιά δεν αναπτύσονται τόσο γρήγορα όπως πρίν , ενώ τα καινούργια χάλασαν σχεδόν όλα. Το ενυδρείο μου είναι το ακόλουθο:
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: cayman 300lit CO2: Συνεχής ferplast ΦΥΤΑ: 30 ρίζες διαφόρων φυτών μεταξύ των οποίων ανούμπιες, κρυπτοκορίνες , εχινόδοροι κ.ά. ΨΑΡΙΑ: 16 ροδόστομοι 15 καρδινάλιοι 2 γατόψαρα μπρονζέ 1 γατόξαρα πέπερ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ: ph 6.8 kh 5 gh 7 NH4 0 NO2 0 NO3 0 FE 0.1 Οι εχινόδοροί μου ενώ πήγαιναν πολύ καλά και έβγαζαν συνέχεια νέα φύλλα , τώρα η ανάπτυξή τους έχει ελατωθεί και τα παλιά φύλλα κάνουν τρύπες , κιτρινίζουν και χαλάνε. Ο εχινόδορος ο καινούργιος (red flame) δεν έχει βγάλει ούτε ένα νέο φύλλο και αυτά που είχε ένα , ένα χαλάνε. Η κακόμπα καρολιάνα χάλασε εντελώς , όπως και το γρασίδι που είχα βάλει(cuba). Επίσεις έχει κάνει την εμφάνισή της καφέ τριχοιδή άλγη. Να αναφέρω επίσης ότι πριν 3 ημέρες έχασα και το πρώτο μου ψαράκι (1 γατόψαρο πέπερ), ενώ δεν είχα χάσει αλλο ψάρι από τότε που τα έβαλα , εδώ και 1,5 μήνα. Τι να φτέει; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φυτά? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-04-08 17:25 |
Πρόβλημα με φυτά! | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-10-07 07:08 |
Πρόβλημα με φυτά | vouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 15-03-07 14:35 |
Πρόβλημα με φυτό!!!!!!!!!! | xsilliga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-05-06 15:08 |
Πρόβλημα με φυτά | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 05-05-05 00:22 |