|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
διαβασα οτι οι γκριζοι αφρικανικοι παπαγαλοι ειναι ανθεκτικα πουλια και οτι πολλοι σε χωρες της ευρωπης τους εχουνε σε κλουβια εξω.θα μπορουσα να εχω παπαγαλους σε εξωτερικο χωρο; μου φαινεται τρελο; αν μπορουσα πιστευω οτι θα ηταν πολυ ευτυχισμενα πουλια. το κλουβι που εχω για τις παπιες ειναι 12 μετρα μηκος (μετα τη προσφατη μου επεκταση) 4 μετρα πλατος και περιπου 2,5 με 3 μετρα υψος. ειναι οι παπαγαλοι πουλια που τα πηγαινουν καλα με αλλα πουλια η θα επιτιθονται στις παπιες.φυσικα αν επερνα παπαγαλους θα επαιρνα ζευγαρι. ποτε δεν διατηρω ζωα σπιτι μου χωρις να εχουνε ταιρι πιστευω οτι μονο ετσι μπορουν να ειναι ευτυχισμενα μια που ετσι εχουν ενα αλλο πλασμα που τα καταλαβαινει. προτιμο να βλεπω τα ζωα να ζουν τη ζωη τους σαν ΅αγρια΅ η τουλαχιστον ημιαγρια δεν θελω να τα ανθρωποποιησω
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τα λίγα που γνωρίζω για παπαγάλους το θεωρώ απίθανο και μεγάλο ρίσκο ειδικά για
κάποιες βραδιές που η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από 10 βαθμούς.
|
|||
|
|||
![]()
-Οχι δεν θα ζησουν εξω πολυ καιρο.(ισως αν το ξεκινησεις την ανοιξη για να συνηθισουν το κλιμα και τον χειμαων
-Δυσκολο πολυ να ξεχωρισεις αρσενικο-θυληκο σε Ζακό οταν ειναι μικροι σε ηλικια. -οταν ειναι 2+ δεν θα γινουν φιλικοι με τους ανθρωπους, παρα αν ειναι μονος του. |
|
|||
|
|||
![]()
Κρατησα παπαγαλους εξω στα βορεια προαστεια για τρια χρονια, δεν ειχα καμια απωλεια και με θερμοκρασιες κατω απο το μηδεν
|
|||
|
|||
![]()
ZAKO? δεν νομιζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω οτι αν εχουν ενα καταλλυμα στο οποιο μπορουν να μπαινοβγαινουν ελευθερα προστατευμενα απο τον αερα θα ειναι μια χαρα....
στις βορειες χωρες που εχουν υπαιθρια πτηνοτροφεια βαζουν μεσα στο καταλυμα καποιο θερμαντικο μεσο ωστε να μην πεφτει η θερμοκρασια πολυ κατω του 0....εκει βεβαια μιλαμε για πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για παπαγαλο... | thanasis76 | Άλλα ζώα | 190 | 16-01-10 10:39 |
Ερωτηση | jimmy19111977 | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 17-02-08 12:56 |
Αλλη περιμενα και αλλη γεννησε! | maiktr | Ζωοτόκα | 18 | 12-11-05 10:13 |