|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρα σε ολους σας,ηθελα την γνωμη σας για κατι,σκοπευω στο 100 lit ενυδρειο μου να βαλω καποια ειδη οπως ιπποκαμποι+γαριδες+γλωσσα και ισως κανα ψαρακι που να συμβαδιζει με ολα αυτα...το ενυδρειο δεν εχει ακομα τιποτα μεσα, εχει γινει η διακοσμηση(πετρες λευκες και αμμο λευκη) τα φιλτρα δουλευουν εδω και 3,5 μηνες ασταματητα στις μετρησεις του ολα καλα,ειναι μαλακο το νερο της περιοχης,και σκεφτομαι να βαλω ενα ζευγαρι ιπποκαμπους,μια γλωσσα και 3 με 4 γαριδες..και εαν ολα πανε καλα ισως και κανα ψαρι, μαλλον καμια κιχλιδα αμερικης που θελουν και μαλακο νερο.
Θελω να με συμβουλεψετε και εσεις και για την ιδεα μου, αλλα και για το ποια ειδη ψαριων θα μπορουσα να βαλω,γιατι τα pet shop δεν τα εμπιστευομαι.... ευχαριστω... |
|
||||
|
||||
![]()
Να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα βέβαια για τον συνδυασμό. Πριν βάλεις οτιδήποτε μέσα στο ενυδρείο σου ρίξε μια ματιά εδώ http://www.tsamisaquarium.gr/ και πλακώσου στο διάβασμα σχετικά με τα ψάρια, τις απαιτήσεις τους κτλ. Πολύ διάβασμα όμως.
|
|
|||
|
|||
![]()
την εχω διαβασει αυτη την σελιδα και....?????
Ως προς τις απαιτησεις του ενυδρειου τις πληρω συμφωνα με την αποψη του πετσοπα. το ενυδρειο θα εχει μεσα μονο αυτα τα ειδη,και τιποτα αλλο....... δεν ανεφερα (παραληψη μου) οτι το ενυδρειο ειναι φυτεμενο με αρκετα φυτα. Δεν καταλαβα το προβλημα που υπαρχει?? |
|
||||
|
||||
![]()
οι ιπποκαμποι απο οσο ξερω,θελουν αλμυρο νερο.τι σχεση εχουν με τις κιχλιδες?
κ εγω δεν ειμαι expert,αλλα καλα θα εκανες να ξαναδιαβασεις αλλη μια φορα προσεκτικοτερα. την εχω πατησει κ εγω απο πετ σοπ κ εδω στο gab βρηκα την γιατρεια. φιλικα παντα.. fitilakias |
|
||||
|
||||
![]()
...και η γλωσσα επισης αλμυρου δεν ειναι? η γνωστη γλωσσα που αγοραζουμε και τηγανιζουμε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (sorry για το off-topic)
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
"ο γνωστός - άγνωστος" πετσοπάς ξαναχτύπησε... και είναι και θρασύτατος αυτή τη φορά... ούτε κουκούλα δε φορά!!!
Σοβαρά τώρα... θα πρέπει μήπως να έρθουμε σε επαφή με κάποια φιλοζωική εταιρία σχετικά με τα πετ-σοπ???
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου σε αυτα που λες εμπειριες δεν εχω αλλα μην ακους τον καθενα τι σου λεει για να πουλησει...
διαβασε εδω... ακου τους πιο εμπειρους... και για να σου αποδειξω οτι σου λεει βλακιες ο τυπος... θα σου πω ενα πραγμα... οι γαριδες λες να μην γινουν μεζες με τις κιχλιδες??? σου ειπα το πιο απλο που ο πετσοπας σου ειπε οκ... ![]() ![]() κι εγω εχω κιχλιδες και μαλιστα φυτοφαγες... και επιδη θελω και γαριδες ετοιμαζω αλλο ενυδρειο δικο τους... για να ζεισουν και να μη γινουν μεζες.... καλο διαβασμα... αληθεια το ενυδρειο χωρις ψαρια πως το κρατας ζωντανο???
|
|||
|
|||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν θα βαλω ψαρια,γι αυτο και ειπα στην αρχη ισως
απλα θελω κατι διαφορετικο..το ενυδρειο εχει μπει στην ζωη μου τα 3 τελευταια χρονια και θεωρω οτι καποια λιγα πραγματακια ξερω,πριν σκεψου οτι στο ενυδρειο ειχα μαχαιροψαρα κλοουν φαντασματα γκουραμι διαφορα αλλα γατοψαρα και ολα ζουσαν αρμονικα διχως κανενα προβλημα... Απλα γενικοτερα τα ψαρια οσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και να σου φαινεται ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ κανονικα!!!!!ξαπλωναν και κοιμοντουσαν και γενικα δεν διναν ζωη στο ενυδρειο η αληθεια ειναι οτι ειχαν μεγαλωσει παρα πολυ,αφου οταν πηγα να τα δωσω στο pet shop,εξεπλαγησαν ολοι δεν πιστευαν οτι ειχαν μεγαλωσει τοσο πολυ και οτι ηταν δυνατα και υγιεστατα. Ισως ηθελαν πιο πολλα απο τα λιτρα που τα ειχα τι να πω?? γι αυτο και θελω κατι διαφορετικο απο ενα απλο fish only ενυδρειο και λεω να δοκιμασω μονο με γαριδες ιπποκαμπους και γλωσσα.απλα δεν ξερω στο μελλον αν χρειαζεται πιο πολλα λιτρα η γλωσσα? γι αυτο και θελω την συμβουλη καποιων οι οποιοι ειχαν μια τετοια εμπειρια.. συγνωμη αν γινομαι γραφικος.... και παλι ευχαριστω.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλη για 2η λαμπα | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-02-08 23:19 |
Συμβουλη για πετρες σε ενυδρειο με tanganyika | Vasilis Xanth | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 29-12-07 14:49 |
ζητω συμβουλη.... | prodigy | Malawi | 27 | 11-09-06 23:52 |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |