|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα, μετά απο ώριμη σκέψη αποφάσισα να ολοκληρωθώ σαν χομπίστας και είπα να κατασκευάσω ένα δικό μου ενυδρείο, κατά δικό μου απο την αρχή μέχρι το τέλος. Οι απορίες μου οι εξείς.
Διαστάσεις που θάλω 120 x 50 x 60 (μήκος x πλάτος x ύψος) 360 λίτρα, το προγραματάκι που κυκλοφορεί εδω βγάζει σαν πάχος τζαμιού 15 για τον πάτο και 12 για τα πλαϊνά, μειώνοντας το ύψος κατα 10 εκ. δηλαδή διαστάσεις 120 x 50 x 50 (300 λίτρα)βγάζει πάτο 12 και πλαϊνά 10. Ερώτηση 1η θα μπορούσε ο πάτος να έιναι με το ίδιο πάχος γιαλιού όπως τα πλαϊνά ή υπάρχουν κύνδυνοι; Ερώτηση 2η θα μπορούσε και το πρώτο ενυδρείο (360 λίτρα) να γίνει με τζάμι 10; Ερώτηση 3η τα φάλτσα στις κόντρες και στην πίσω όψη τί είναι και πώς γίνονται; Θα μπούν κόντρες για ασφάλια και κάτω και πάνω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φίλε Φιλώτα.
Η γνώμη μου είναι ότι οτιδήποτε πάνω από 10αρι τζάμι είναι υπερβολή. Και μιλώ για όλα τα τζάμια και ναι, για το πρώτο ενυδρείο που ανέφερες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα προχωρήσω και θα τα γράψω όλα βήμα βήμα σε αυτό το θέμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
για οτιδήποτε έχεις απορία ή αμφιβολία να ρωτήσεις. ακόμα και αν πιστεύεις ότι είναι βλακεία.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φάλτσα στις κόντρες και στην πίσω όψη τί είναι και πώς γίνονται;Είναι απαραίτητα ή όχι;
|
|
||||
|
||||
![]()
αν είναι απαραίτητα εξαρτάτε από το τι καπάκι θα βάλεις όσο και με τι τρόπο θα κάνεις τη φιλτρανση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |