|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω μεγαλο προβλημα με το 2213!!!
γεμησα το ενυδρειο, εβαλα κ της πετρες, τον θερμοστατη, και παω να βαλω το φιλτρο... συνδέω όλους τους σωλίνες, το γεμίζω και με νερο, το ασφαλίζω, και το βάζω στην μπρίζα! και το μόνο που κάνει είναι γκζζζζζζζζζζζζ και τίποτα άλλο. τί κανώ? τα βανάκια είναι ανοιχτά...
|
||||
|
||||
![]()
Ρούφα νερό από την εξαγωγή για να γεμίσει!
¶λλος τρόπος είναι να το βγάλεις από την πρίζα και να κατεβάσεις την εξαγωγή ποιο χαμηλά από το ενυδρείο για να τρέξει νερό μέσα με φυσική ροή, μόλις γεμίσει νερό το βάζεις στο ενυδρείο (την εξαγωγή) και το βάζεις στην πρίζα.
|
||||
|
||||
![]()
κατι εκανα... άρχισε αλλα εχει χαμιλή ροή... ο σωλήνας της εισαγωγής εχει μέσα αέρα, καθώς και το φίλτρο. το βλέπω οταν το κουνάω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Περιμενω αυριο τηλ για το δωρακι σου απο τον Πανο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως το έχεις παραγεμίσει με υλικά?
|
||||
|
||||
![]()
έχει 3 μπλέ σφουγκάρια, μεκ και σαμπστρατ...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 προβλημα! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-03-08 00:36 |
Προβλημα Κυκλοφορητη...ΕΠΕΙΓΟΝ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 29-11-07 16:42 |
Eheim 2213 - Επειγον | Lsourtzo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 20-10-07 09:59 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟΜΑΧΟ(επειγον) | petros | Bettas | 4 | 29-05-07 17:08 |