|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας, είμαι καινούριος και θα ήθελα να μου πείτε με απλά βήματα ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να στήθει ενα ενυδρείο απο την αρχή μέχρι να φτάσει σε σημείο να μπουν ψάρια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 Δαβασε καλα τα 3 πρωτα θεματα , οι απαντησεις που ζητας ειναι σιγουρα μεσα σε αυτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαβάσει τα παραπάνω αλλά δεν μου απαντούν σε ερωτήσεις όπως...Πρέπει να βάλω υπόστρωμα,φίλτρο,θερμοστάτη και φυτά μέσα στο νερό πριν το στρώσιμο?Αν κάνω το στρώσιμο με κάποιο ύγρο(όπως το safestart της tetra ή το stress zyme της aquarioum pharmaceyticals)θα έχω καλό αποτέλεσμα σε 4-5 μέρες όπως λένε τα φαρμακάκια αυτα?
Δηλαδή,έχοντας ένα ενυδρείο χωρίς νερό και με πλήρες εξοπλισμό,βήμα-βήμα τι πρεπει να κάνω για να βάλω μεσα τα ζωντανά? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις το φιλτρο μεσα πως θα στρωθει το ενυδρειο? δεν γινετε . ( στην ουσια το φιλτρο ειναι που στρωνουμε οχι το ενυδρειο) . Και το υποστρωμα να βαλεις και τον θερμοστατη και το φιλτρο , φυτα αμα θες μπορεις να βαλεις. Τα φαρμακα που αναφερεις δεν τα εχω δοκιμασει και να σου πω την αληθεια δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη , καλυτερα να ακολουθησεις την μεθοδο στρωσιματος με αμωνια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα ενυδρείο 54 λίτρων πόσο μπόλι περίπου θα χρείαστει αν ακολουθήσω αυτον τον τρόπο?Ελπίζω ο πετσοπάς κοντά στο σπιτι μου να μου κάνει την χαρη να δωσει στρωμενο νερό και να μην χρειαστει να φαω τα νιάτα μου με της αμμωνίες.(αν θέλει να συνεχίζω να πέρνω πραγματα από εκεί)
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα παρεις στρωμενο νερο , γιατι απλα το νερο δεν στρωνετε !!! θα παρεις υλικα απο ενα στρωμενο φιλτρο , μεσα στο φιλτρο ειναι τα πολυτιμα βακτηρια που θελουμε και που κανουν ολοι την δουλεια !!!!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Νερο απο την βρυση? | mindlord | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-01-08 12:49 |
Ξεκίνημα ενυδρείου απο την αρχή | cobalt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-01-08 16:45 |
πετρες απο την θαλασσα | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-02-07 21:07 |
Ενυδρείο απο την αρχή μέχρι σήμερα... | Abdul | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 17-08-04 17:18 |