|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους.επιτελους εβαλα ψαρακαι μεσα.μου εδωσε ο χρηστος.6 μικρα κριμπς.εβγαλα το καραβι το κοχιλι και την νεκροκεφαλι και πηρα ξυλα που μου ειπε εβαλα και καρυδα και 2 φυτα.τωρα θελω να βαλω πετρες.μπορω να βαλω πετρες δικες μου??????????πρεπει να της βρασω καλα????????ποσες φορες φορες για να μην εχω καποιο προβλημα μεσα στο ενυδρειο μου.ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρώτα τον Χρήστο τι απαιτήσεις έχουν τα κρίμπς σε νερό. Σκληρό ή μαλακό; Και μετά θα δούμε τι θα κάνεις με τις πετρούλες!
|
||||
|
||||
![]()
Τα κριμπς ειναι οκ και με νερο βρυσης.....
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm |
|
||||
|
||||
![]()
θέλουν μαλακό νερό...
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm -------- ηλία μαζί ποσταραμε....
|
||||
|
||||
![]()
Ε, τότε δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα να βάλει και ασβεστολιθηκές πέτρες! Έτσι δεν είναι; Η καλού κακού να μην βάλει;
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη επειδη δεν καταλαβα.δηλαδη μπορω να βαλω δικες μου πετρες?????????
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανεις το τεστ με το ακουαφορτε στης πετρες, να εισαι σιγουρη?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που εννοεί ο aaooooll είναι πως ρίχνεις στις πέτρες λίγο κεζάπι και αν αφρήσουν είναι ασβεστολιθηκές. Αν οχι τότε δεν είναι και επειδή εμείς έχουμε ήδη αρκετά σκληρό νερό από το δίκτυο καλά θα είναι τελικά οι πέτρες που θα βάλεις να μην αφρίζουν. Υ.Γ. πρόσεξε στο σημείο που θα ρίξεις το κεζάπι και έιναι καλά καθαρισμένες οι πέτρες από χώματα και άλλες ξένες ουσίες!
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη θα της πλενω θα της βρασω και μετα θα ριξω κιεζαπ????????????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nεα Ψαρακια ?!? | gtsia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 31-03-08 19:26 |
Τι ψαρακια ειναι? | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 21-02-08 13:58 |
ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ | mpourmpoulithras | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 11-02-08 22:30 |
Nεα Ψαρακια........... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-05-07 07:32 |