|
|
||||
|
||||
![]()
ο μονομαχος μου εχει ich αλλα παει καλα μετα την θεραπεια πως καθαριζουμε το ενυδρειο απο τα φαρμακα;εχω ενα 26 λιτρων ενυδρειο και εχει φιλτρο με 2 σφουγγαρακια ανθρακα και μακαρονι.οταν χρησιμοποιω φαρμακα για θεραπεια το φιλτρο πρεπει να δουλευει η να ειναι κλειστω για να παραμενει το φαρμακο μεσα;
|
||||
|
||||
![]()
Τον άνθρακα πρέπει να τον βγάζεις όταν χρησιμοποιείς κάποιο φάρμακο για θεραπεία και μετά την ολοκληρωση της θεραπείας κάνεις (συνήθως οι οδηγίες του φαρμάκου το λένε) μεγάλη αλλαγή νερού με φρέσκο αποχλωριομένο και προσθέτεις στο φίλτρο φρέσκο επίσης άνθρακα για να τραβήξει τα υπόλοιπα του φαρμάκου.
|
||||
|
||||
![]()
Θα έπρεπε να βγάλεις τον άνθρακα πριν βάλεις μέσα το φάρμακο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρισμος πετρας | wolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-04-08 22:02 |
καθαρισμος πετρας | wolf | Malawi | 2 | 13-04-08 12:19 |
Καθαρισμος πυθμενα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 24-01-07 16:10 |
Καθαρισμος Ενυδριου??? | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 12-01-07 08:04 |
καθαρισμος παλιου ενυδρειου!! | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-01-04 15:41 |