|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω το βράχο στο φελιζόλ και μέσα έχει και μικρά καβουράκια και κάποιες πολύ μικρές γαρίδες.
Τα βάζω μαζί με το βράχο στο ενυδρείο? Δεν πρέπει να είναι Mantiσ οι γαρίδες.. Ευχαριστώ... (Συγνώμη για τον τίτλο αλλά κάθομαι και κοιτάω τον βράχο!!!) |
|
|||
|
|||
![]()
Bάλτον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...
Τις mantis δεν θα τις δεις εύκολα. Τρυπώνουν.... Πάντως για να έχει τόσο πράγμα πάνω πρέπει να είναι πολύ καλός... Για βγάλε καμιά φωτό να δούμε...
|
||||
|
||||
![]()
Να και οι φώτο.
Έχω μετρήσει τουλάχιστον 6 καβουράκια και 4 γαρίδες. ΑΑΑ και ένα σκουληκάκι, αυτό της φώτο... 1000000000000 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει και Blister από ότι βλέπω ε? ¶ντε να δούμε θα πέσει και κανένα μανιταράκι ή κοραλάκι???
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μέτρησα τουλάχιστον 10 καβουράκια διαφόρων ειδών, 4-5 γαρίδες, ενα μικρό καραβιδάκι, 1 pistol, και 2-3 σκουλήκια. Στο βράχο έχει πάνω και διάφορα άλλα ζωντανά που θα βγάλω σιγά σιγά φώτο για αναγνώριση...
Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια παιδιά!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τοποθέτηση μαλακών κοραλλιών | nikman | Κοράλλια | 7 | 16-02-07 06:00 |
κατάλληλος χρόνος τοποθέτηση ζωντανού βράχου. | nikman | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 11-01-07 09:43 |
Τοποθέτηση Φυτων.. | gwgw | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 09-10-06 13:29 |
Τοποθέτηση Θερμοστάτη | Juan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 21-10-05 07:53 |
τοποθέτηση λαμπών | ALKAR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-10-04 23:43 |