|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αποφάσισα τα 240 λιτ. μου να τα κάνω κάτι σαν βιοτοπικό Ν.Ασίας ορμώμενος απο την αγάπη μου για τα Barb. Λέω κάτι γιατι μόνο η επιλογή των ψαρίων θα γίνει με βάση την καταγωγή τους... Κάποια ίσως δεν υπάρχουν ελλάδα ή θα τα βρώ δύσκολα αλλα δεν πειράζει...
Σας παραθέτω κάποιες επιλογές: Malabar puffer fish 1m/1f ή Green Puffer 1 ή Dwarf gourami ή pearl gourami ένα ζευγάρι 1 κοπαδάκι Dwarf Danio ή scarlet babis ή golden rasbora Και βέβαια 1 κοπάδι Tiger Barb ή αν είναι μικρό κοπάδι ίσως και μερικά Golden barb ή Checkered Barb ή Cherry Barb. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη των πιο έμπειρων για το συνδυασμό αλλα κα για την ποσότητα των ψαριών. __________________________________________________ __________________________________________ Το κάτι σαν ξεχαστε το γιατι και τα φυτά μου απο οτι είδα τελικά είναι κατα τύχη για Asiatic river tank !!!!!!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στροφή στο βιοτοπικό! | JONNY | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 10 | 24-11-07 21:05 |
Συμβουλές για ενυδρείο 100L Νότιας Αμερικής | Alucard | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-09-07 12:12 |
Βιοτοπικά Ενυδρεία | pani | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 07-08-07 17:06 |
Βιοτοπικά ενυδρεία. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 02-07-07 16:54 |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |