|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την εντυπωση οτι αυτες τις μερες θα δουμε πολλά θεματα με αυτον τον τιτλο.....
Λοιπόν σημερα που γυρισα απο την δουλεια τα 2 φωτα του lido καπουτ... Ειχε προηγηθει συμφωνα με τον χρονοδιακοπτη μια ακομα διακοπη ρευματος.... Προφανως στην επαναφορά εγινε η ζημια. Τι γινεται τώρα ? Λαμπα δεν πρεπει να ειναι γιατί δεν αναβουν και οι 2. Το πάω στο πετ σοπ που το πηρα και παιρνω νεο ? ή καθομαι και αρχιζω τα ....μαστορεματα ? |
|
||||
|
||||
![]()
δε γραφω για συμβουλη...γραφω γιατι εχω και εγω τα νευρα μου που πριν λιγο τελειωσε η 2η διακοπη ρευματος για σημερα...αποσυντονιζονται ολα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μα εχουν λυσσαξει !!! Την Κυριακή 8 ώρες ! Δευτέρα 2 ωρες το πρωι και 2 1/2 ώρες από τις 18:00 μεχρι 20:30. Τρίτη 2 ωρες το πρωι...Σήμερα το πρωι πάλι....ΑΜΑΝ !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
το κανουν σε μορφη χαπιου....μια δοση το πρωι μια το βραδυ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον σαυτους χρειαζεται ενα χαπι, HAPPY END
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμας ειχα διακοπη περιπου απο τις 11 μεχρι τις 2.
Όταν γυρισα στις 4, ενα εσωτερικο φιλτρο δεν ειχε παρει μπροστα. Δηλαδη 5 ωρες χωρις φιλτρο.... Ας ειναι καλα η ζουγκλα φυτων που εχω μεσα... |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!
σας καταλαβαινω και γραφω για να σας πω οτι εγω αντιμετωπισα το προβλημα.. αγορασα ενα UPS και οι διακοπες ειναι πλεον παρελθον.... δεν ειναι ακριβο και λυνει πολλα προβληματα... αλλο ενα + ειναι οτι εχει και μπαταρια που αναλογα με το φορτιο μπορει να κρατησει το ενυδρειο μας μεχρι και 1 ωρα περιπου σε λειτουργεια....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ΔΕΗ μας άλλαξε τα φώτα | nikman | Φωτισμός | 36 | 26-02-08 08:09 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
βοηθεια με τα φωτα | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 02-02-08 23:39 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |
Παρακαλω τα φωτα σας | panousojet | Δίσκοι | 5 | 23-11-06 14:58 |