|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας
Σκεφτομαι να κανω ενα ενυδρειο με διαστασεις 150μ/50π/62υ με 12αρι τζαμι....ειναι καλες οι διαστασεις μου (μιλαω για αναλογιες μηκους,πλατους υψος), επισης το παχος του τζαμιου μου ειναι καλο ή θα χρειαστω μεγαλυτερο????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σε παίρνει για 60 πλάτος κάντο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε όλα είσαι μια χαρά.
αν βέβαια δεν σε δεσμεύει κάτι θα συμφωνήσω με το Χρήστο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οσοι εχουν επιχειρηση κάτι τέτοιο με γυαλια πάνω απο 12mm ας μου πουν πως ακριβως έκοψαν τα γυαλια και αν οι πλευρες ήταν ίσιες... ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα πας σε τοσο χοντρο γιαλι, ειτε εχουν το τροπο να το κοψουν, ειτε θα τα φερουν κομμενα. Επισης μπορεις να τα ζητησεις να ειναι ροντε.
|
|
||||
|
||||
![]()
για 1.20*60*60 πριν λίγες μέρες, με 12αρι τζάμι, χωρίς να υπολογίσω τις κόντρες μου ζήτησαν 280+ΦΠΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω διαβασει πολλες φορες ομως να λενε οτι δεν κανει να ειναι ουτε τροχιασμενα αλλα ουτε ρονταρισμενα....τι να κάνω???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντικατασταση ενυδρειου | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-05-07 08:22 |
διαστασεις ενυδρειου | alekrx8 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-12-06 12:10 |
διαστασεις ενυδρειου και DIY φιλτρο | tolis_1234 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 31-03-05 15:31 |