|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίσουμε τι αντλία μπορεί να δουλέψει ένα σκίμερ?
Στο νέο αλμυρό nano που έχω θέλω να αντικαταστήσω την αντλία που έχει η οποία το μόνο που γράφει είναι οτι καταναλώνει 25watt με κάποια άλλη που ελπίζω να βρω με λιγότερα watt. Καμιά ιδέα μια και δεν μπορώ να βρω πόσα λίτρα είναι αυτή?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο λογος που θες να το αλλαξεις ειναι η καταναλωση η καποιος αλλος? Υπολογισε οτι μια maxijet1200 θελει 14w (η ευρωπαικη) -20w(η αμερικανικη)..οποτε με αυτην την λογικη η δικια σου πρεπει να κυμαινεται στα 1500λ/ω...
|
||||
|
||||
![]()
Το σκίμερ δεν λεει κάτι επάνω ως μάρκα κλπ παρόλα αυτά βλέπω οτι κάνει δουλειά!
Την αντλία θέλω να αλάξω για λόγους κατανάλωσης.
|
||||
|
||||
![]()
Τι μαρκα ειναι η αντλια ?
Δε λεει πανω ποσα λιτρα ειναι? Και κατι αλλο που πρεπει να δεις ειναι αν εχει κανονικη φτερωτη ή με βελονες.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είναι απλή αντλία? Εννοώ για το Imperller της.
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι βλέπω το impeller είναι κανονικό!
Αέρα παίρνει με σωληνάκι το οποίο είναι προσαρμοσμένο πάνω στην αντλία στο σημείο που συνδέετε με το skimer. Δυστυχώς μάστορα μας δεν γράφει τίποτα άλλο εκτός από τα watt. @Γιάννη τις ίδιες τουλάχιστον επιδόσεις! Από την άλλη αν είναι μεγαλύτερη υπάρχει πρόβλημα? Δεν έχω άλλη εμπειρία με skimer και έτσι δεν ξέρω αν γίνεται να μπει μεγαλύτερη ή αν έχει νόημα να μπει μεγαλύτερη!?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί αντλία? | JONNY | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-09-07 21:35 |
Αντλία λειτουργεί? | ofi42000 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 25-04-07 08:35 |
Προτάσεις για αντλία-κυκλοφορητή | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 01-07-06 01:17 |
D.i.y Skimer | ksaderfos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 08-12-05 18:11 |
Ταλαιπωρημένη αντλία | fighterfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:50 |