|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τη στιγμη στο ενυδριο μου εχει 4 Corydoras aeneus και 2 Algae Eater γιατι εχω σκοπο να φερω 1 Ζευγάρι Apistogramma cacatuoides και τα αλλαζω ολα. Τι να κανω με τα αβγα των corry.Εχω μια πλαστικια γεννηστρα για guppys να τα βαλω μεσα τα αυγα;
Σας παρακαλω τα φωτα σας |
|
|||
|
|||
![]()
Θα χρειαστεις ενα μικρο ενυδρειακι με τα παρελκομενα του για να μεγαλωσουν τα μικρα, εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχω αλλα δεν ειναι στρωμενο!Tι πρεπει να κανω με τα αυγα;Να τα βαλω τωρα στο μικρο ενυδρειο;
Eυχαριστω για την βοηθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να το μπολιάσεις από το κυρίως ενυδρείο σου!
Επίσης εφόσον ειναι μικρό το ενυδρειάκι καλό είναι να κάνεις τη μεταφορά με νερό από το κυρίως ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
Γεμίζεις το ενυδρειακι με νερό από το μεγάλο... Βάζεις μέσα θερμοστάτη, φιλτράκι (ιδανικό είναι αυτό με την αεραντλία http://www.aquaristic.net/shop.php/s...or/manufac.880 ή μπορείς να το κανεις και μόνο σου), μπολιάζεις με μούργα από το μεγάλο και είσαι έτοιμος...
Και μικρές και συχνές αλλαγές... |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι όσο είναι τα αυγά μέσα στο μικρό ενυδρείο, να βάλεις λίγο methylene blue ή κάποιο φάρμακο για fungus.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Corrydoras Aeneus (Bronze) | tsikis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 15 | 15-06-07 10:03 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |
αρρωστο Corrydoras Leucomelas | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 27-03-04 14:43 |