|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έφτιαξα diy co2 και μετά από 2 ώρες μου δίνει 20 φυσαλίδες το λεπτό!Αυτό το βλέπω από την σκάλα της nutrafin. Το ερωτημά μου είναι να συνεχισω με την σκάλα η να κάνω κάτι άλλο;
|
||||
|
||||
![]()
Σε πόσα λίτρα?
Τι ΚΗ ? Τι ΡΗ ? Και φυσικά τι ψάρια?
|
||||
|
||||
![]()
230 ltr.Οι μετρήσεις είναι πριν τοco2,
ΚΗ-3 PH-7.2 Ψαρια:neon 10,cardinals 10,ροδόστομοι 10,dwarf gourami 4,corydoras julii 2,sae1,otocynclus 2 Πάντως εδώ και δυο ώρες τα φυτά βγάζουν φυσαλίδες
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι δεν πάει καλά! ΚΗ=3 με ΡΗ = 7,2 ? Είσαι σίγουρος οτι μετράς σωστά?
Τα φυτά σου μπορεί να φωτοσυνθέτουν αλλά οι μετρήσεις σου δεν μου κάθονται!!! Βέβαια το κάθε ενυδρείο έχει τον δικό του τρόπο λειτουργίας οπότε.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα θα κάνω νέες μετρήσεις οπότε θα ενημερώσω πάλι.
------------------------- Λοιπόν έχουμε KH-4 GH-8 PH-7 Το τεστ της eheim που έχω μου δείχνει εντάξει τα επίπεδα co2.
Φιλικά Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgosp : 14-01-08 στις 17:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 nutrafin | CC-Gio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-06-07 15:52 |
Nutrafin Blood Worms | crazyio | Bettas | 2 | 02-01-07 09:56 |
nutrafin co2 | iliasf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 20-06-06 22:04 |
Co2 Nutrafin - Hagen | PascM | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 19-03-06 19:30 |
Προβλημα με CO2 Diy και σκάλα της Hagen. | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-02-06 01:51 |