|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ήθελα να αναφερθεί εδω, η όποια εμπιρεία έχει ο καθένας, για την συγκατοίκιση των δίσκων με άλλα ψάρια όπου οι συνθήκες διαβίωσής τους, είναι ίδιες μ αυτές των δίσκων.
Π.χ γνωρίζουμε οτι με τους δίσκους μπορούν να συγκατοικίσουν 1.πλακόστομοι 2.cory 3.Botia 4.neon(?) Παρακαλώ όποιος έχει και άλλα είδη χωρίς προβλήματα ας το αναφέρει. |
|
||||
|
||||
![]()
πλακοστομοι,καλυτερα οχι,γιατι ορισμενες φορες τους παιρνουν για αλγη,πηγαινουν να κολλησουνε πανω τους μ'αποτελεσμα να τους στρεσσαρουν...
νεον οχι λογω της χαμηλης θερμοκρασιας που θελουν-βαζεις ανετα καρδιναλιους.. μπορεις να βαλεις ροδοστομους,ακομη και αγγελοψαρα με επιφυλαξη ομως....!!(ειναι πολυ επιθετικα και πολυ λαιμαργα..), κανα ζευγαρι απιστογραμμα,η ακομη και ανγκιστρους....ισως ραμιρεζι,αν δεν θελεις απιστογραμμα,γιατι κολυμπανε στα ιδιο υψος,και θα υπαρξουν αψιμαχιες... υπαρχουν επιλογες αλλα ας μην ξεχναμε το βασικο. ολα μα ολα χτιζονται σε ενα δισκοενυδρειο ΠΑΝΤΑ με βαση τους δισκους... ολα τα υπολοιπα ειναι σε δευτερη μοιρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Klaz τα ειπε πολυ καλα. Αν θες συγκατοικους ενα κοπαδακι καρδιναλιους η' ροδοστομακια. Εγω εχω παντως και 6 SAE μαζι και δεν εχουνε κανενα προβλημα εδω και 7 μηνες που τα εχω
|
||||
|
||||
![]()
επισης uaru και καποια ειδη γεωφαγων.ζουν στον ιδιο βιοτοπο
|
|
||||
|
||||
![]()
οντως ζουνε.....αλλα ειδικα για uaru..δεν θα το ρισκαρα....
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοειται σε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
klaz, πλακόστουμους είχα για χρόνια μέσα στο ενυδρείο μου χωρίς να τους δω ποτέ να ''κολάν'' πάνω στους δίσκους. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια και οτι δεν προσπαθούν να το κάνουν, με αποτέλεσμα να τους στρεσάρουν. Απο την άλλη αν δεν έχουμε πλακόστομους, ποιός θ καθαρίσει τα τζάμια??? Οπότε μονόδρομος μπροστά... Τα ζυγίζει τα πράματα ο καθένας και πράττει ανάλογα.
Τα νέον όντος θέλουν λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες για να επιζήσουν. Αγγελόψαρα, ταιριάζουν ως πρός τις συνθήκες και ποιότητας νερού, αλλά εχω διαβάσει οτι ευθύνονται για κάποιο θανατηφόρο παράσιτο ακίνδυνο μεν , για τα αγγελόψαρα, οχι όμως και για τους δίσκους. Αρα στην λίστα μένει να συμπληρώσουμε 1. ροδόστομους 2.καδινάλιους 3.απιστόγραμμα 4.ραμιρέζι 5.αγκίστρους Για τα Sae που ανέφερε ο Rayden, μπαίνουν στην λίστα? Ενοείται, οτι το δισκοενυδρείο το στήνουμε για τους δίσκους και πάντα με βάση αυτούς σκεφτόμαστε. Όμως για όσους θέλουν να δώσουν λίγη περισσότερη ζωή στο ενυδρείο, αντί να πειραματίζονται και να ταλαιπορούν ζωές και την τζέπη τους, καλό είναι, να υπάρχει μια λίστα. |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ειναι αρκετα παιχνιδιαρικα,μπορουν να στρεσαρουν τους δισκους με τα παιχνιδια τους....κατα τα αλλα ακινδυνοι,και εγω εχω 7 απο τους παλαβους καθαριστες μεσα.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρια οτι ειναι παιχνιδιαρικα, ειναι απο τα πιο χρησιμα ψαρακια μεσα σε ενα ενυδρειο. Κατα την γνωμη μου αν το επιτρεπουν οι συνθηκες ειναι απαραιτητα μεσα στο ενυδρειο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιότητα δίσκων! | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 12-10-07 07:22 |
Ασθένεια δίσκων? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Δίσκοι | 5 | 25-04-07 20:42 |
Φαγητό δίσκων | Noni | Δίσκοι | 12 | 18-04-07 09:50 |
Γένος δίσκων Please help.. | hoby | Δίσκοι | 6 | 21-03-06 09:59 |
Καραντίνα Δίσκων | MaGiC | Δίσκοι | 9 | 06-06-05 22:31 |