|
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις ξύπνησα ειδα το πλεκο μου να είναι ξαπλωμένος πλαγιαστά.Τον κούνησα και αυτος προσπαθούσε να κουνηθει αλλά το ένα πτερυγιο του δεν κουνιόταν.Ακομα το ραχιαιο πτερύγιο είναι σχισμένο.Θα ζήσει;
------------------------- Μάλλον κατι έχει πάθει το αριστερό πτερύγιό του .Του έριξα μία ταμπλέτα και σερνόταν κυριολεκτικά να την φάει.Μήπως να πάρω ένα ενυδρείο να τον απομονώσω;ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ. ------------------------- ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.Ο μικρός πλεκόστομος έχει ανέβει πάνω του. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη betta-friend : 28-12-07 στις 09:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μαζι με τι τον εχεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαζί με 3 σκαλάρια, 8 τιγράκια , 4 χήρες,4 ινδιανάκια,1 γκόλντ γκουράμι και 1 μικρό πλεκόστομο
|
|
||||
|
||||
![]()
Και όλα αυτά στριμωγμένα στα 96 μεικτά λίτρα?
|
|||
|
|||
![]()
Για πείτε μου τί να κάνω.Μήπως να του κανω ευθανασία;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτός είναι άλλος πλέκο ή αυτός που χάρισες?
Μας έχεις μπερδέψει! ![]() Δώσε τα ασύμβατα με το ενυδρείο σου ψάρια και μετά με διάβασμα και σκέψη αποφάσισε τι θα κάνεις τα 96 λίτρα σου! Επιλογές υπάρχουν για να χαρείς ένα όμορφο και απροβλημάτιστο ενυδρείο! Καλό διάβασμα! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλεκο σε κίνδυνο | matthaios007 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 14-03-07 01:08 |
δεν παει αλλο!!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 20-06-06 18:43 |
Αναγνωριση πλεκο | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 18-03-05 20:55 |