|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει κανεισ ιδεα απο το προιον? αξιζει τον κοπο αγορας?
http://cgi.ebay.com/eBayISAPI.dll?Vi...m=250189642022 |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε......εξυπνο !
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι τίποτε άλλο από πλαστική σίτα την οποία μπορείς να βρεις και στο πρακτικερ.
Αν ψάξεις, υπάρχουν αρκετές δημοσιεύσεις που εξηγούν πως να συγκρατήσεις την java moss ή την riccia fluitans μέσα στη σίτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ, αμα εισαι στη ναυπακτο και πρεπει να πας στο Practiker ειναι μαλλον φθηνοτερο να δωσεις 11$ και να σου ερθει στην πορτα σου.
(Μονο τη γεφυρα να περασεις, φτανει..) Ειναι και πρασινη, που μπορει να μην βρεις τοσο ευκολα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεί να κοιτάξει και εκεί ... |
|
||||
|
||||
![]()
..Εμένα μου θυμίζει αυτή την πλαστική ψιλή σίτα που χρησιμοποιούσαν παλιά στα παράθυρα για τις μύγες....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα εγω λεω να το παρω και να σας πω εντυπωσεις!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Inter-Ryba NaupliStar Το εχει δοκιμασει κανεις? | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 07-04-08 14:37 |
υπαρχει κανεις με 120λτ του καρφουρ | ksifias | Nano Reef | 12 | 06-11-07 13:03 |
καμια ιδεα κανεις?για το eheim 2213 | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 21-10-07 09:12 |
Εχει δει κανεις τα παρακατω ? | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-02-05 17:28 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |