|
|
||||
|
||||
![]()
δειτε και πεστε μου τι μπορει να ειναι απλα θα σας πω οτι εχθες εχασα ενα λαμπιντο και μαλλον ειναι κατι το οποιο θελει εμπειρο ματι το ψαρακι ειχε χασει την ορεξη του ηταν αρκετα νοχελικο και ειχε κανει ενα βαθουλουμα κατω απο τα θωρακικα πτεριγια σημερα βλεπω και ενα ακομα λαμπιντο να εχει τα ιδια συμπτωματα παραθετω φωτο για να αποφανθειτε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 22-10-07 στις 21:59 |
|
||||
|
||||
![]()
Tι ταίζεις ; Με τι άλλα ψάρια τα έχεις ;
Μάλλον εσωτερικά παράσιτα.... Sir ; Πάμε για flagyl ; Τι λες ; |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα δυο george την bassleers καθε μερα απο λιγο και την spiroulina 2 φορες την εβδομαδα αυλονακαρες εχω
|
|
||||
|
||||
![]()
θα βοηθησει κανενας η θα χασουμε τα ψαριακια μας σημερα ειδα και αλλα ψαρια με αυτο το συμπτωμα βοηθατε χριστιανοι
|
|
||||
|
||||
![]()
Flagyl από φαρμακείο....αλλά πρέπει να μουλιάσει μέσα η τροφή....και να τη φάνε....δύσκολο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε τι αναλογια και πιο flagyl ειναι ενα ;;;;η εχει αναλογα με τι χρηση θα το κανεις :;;;
------------------------- το φιλτρο το βιολογικο να το βγαλω εκτος οταν θα βαλω flagyl Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 24-10-07 στις 14:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
To πρώτο πράγμα που σκέφτηκα Γιωργη και τελικά μάλλον αυτό είναι.
Η Dr. Bassleer's Biofish Food θα ήταν καλή τροφή για σαρκοβόρα ή παμφάγα ψάρια αλλά με τίποτα για Mbuna καθώς είναι φυτοφάγα. Να το πω malawi bloat ? ....μάλλον. |
|
||||
|
||||
![]()
τι μου προτινετε να κανω δηλαδη
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οτι εαν ηταν η παραπανω ασθενεια τοτε θα μπορουσε να κανει την δουλεια του με το octozinα(το φαρμακο αυτο ειναι για εκτοπαρασιτα) Για εσωπαρασιτα θα μπορουσε να χρησιμοποιησει το STERAZIN |
|
||||
|
||||
![]()
Tα φάρμακα της Waterlife δεν φημίζονται για την αποτελεσματικότητα τους.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν φημιζονται?
Πιστευω σε αυτα που βλεπω και έχοντας δοκιμασει απο αρκετες μαρκες φαρμακα μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλα φαρμακα.εχω δει αποτελεσματα σε ψαρια τα οποια ειχαν την ιδια ασθενεια απο το ιδιο ενυδρειο και χωριστηκαν σε 2 διαφορετικα ενυδρεια με τις ιδιες συνθηκες ακριβως για τον λογο να δοκιμαστουν απο 2 διαφορετικης εταιρειας φαρμακα.Εκει κατεληξα για την waterlife. Οχι σε φημες.. |
|
||||
|
||||
![]()
βοηθεια επειγον περιστατικο εχασα 3 λαμπιντο και κυνδυνευουν και αλλα σημερα τα ειδα [πεσμενα κατω στο βυθο μερικα ηταν νεκρα ειδη μερικα αναπνεανε δυσκολα και καποια αλλα ψαρια ηταν κολημενα στο επανω μερος του ενυδρειου
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δώσε Χρήστο περισσότερες πληροφορίες! Τι έκανες τι θεραπεία, αλλαγή έκανες? το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι μια μεγάλη αλλαγή με φρέσκο νερό ίδιων παραμέτρων!!!
|
||||
|
||||
![]()
ειχα ενδωπαρασιτα και εβαλα flagyl εχθες ηταν ολα καλα σημερα το δραμα εβγαλα ολα τα ψαρια ποπυ ειναι ζωντανα και υμηλυποθημα σε μια μεγαλη σκαφη με αεραντλια και θερμοστατη και αδειαζω το νερο ολο απο το ενυδρειο αλλο διαβασε εδω για περισοτεραhttp://http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20336
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά! Αναμένουμε τον Sir ή κάποιον που να το έχει ξαναδεί το έργο ή να το ξέρει εν πάσει περιπτώση!
|
||||
|
||||
![]()
μετα τα πρωινο στρακο που εφαγα και μετα απο 100% αλλαγη νερου που εκανα στο 200λ ενυδρειο τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα εχουν ξαναζωντανεψει τα ψαρια που το πρωι ηταν υμηλυποθειμα ολα δειχνουν καλα εκτος του νερου που εχει την θωλουρα του αστρωτου ενυδρειου πιστευω σε καμια 2-3 μερες να αλλαξει και αυτο οψη απο τροφη δεν εριξα καθολου σημερα αυριο θα κανω και της μετρησεις που πρεπει βλεπουμε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΙ ΡΑΤΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??? | mariah | ¶λλα ζώα | 22 | 08-09-07 13:39 |
Ασπρη μουχλα στο υποστρομα και σε κανα 2 φυτα.Τι μπορει να ειναι? | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-04-07 09:10 |
τι μπορει να ειναι ??? | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-03-06 11:44 |
τι μπορει να ειναι αυτο? | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 18-08-04 12:03 |