|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω την βοηθεια σας σε κατι...Επειδή αυτες τις μέρες είμαι σε κατασκήνωση μαζι με κατι κολλητους μου καταφέραμε να πιάσουμε μια σαυρα που μας εκανε συνεχεια εφόδους...Είναι μεγαλούτσικη και καταπράσινη και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι τρώει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πηγαινετε την σε κανα χωραφι μακρια απο τη σκηνη σας (για να μη σας ξανακανει εφοδους) κι αφηστε την ελευθερη.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κυρίως εντομα...
------------------------- Προσοχη ομως γιατι η σαυρα ρυθμιζει την θεμοκρασια του σωματος της απο το περιβαλλον, επομένως αν την έχετε σε σκιερο μερος και αυτη θελει να αυξησει τη θερμοκρασια της με τον ηλιο και δεν μπορει, θα πεθανει...
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος06 : 22-07-07 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι κολλητοι ειναι αλλιως αμα δεν σε ακουσουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η σαύρα είναι κατά πάσα πιθανότητα lacerta viridis και δεν είναι για κατοικίδιο. Είναι άγριο ζώο και παίζει σημαντικό ρόλο στο περιβάλλον. Σταματήστε να την βασανίζετε και αφήστε την ελεύθερη. Αν αγαπάτε τα ζώα διαλέξτε να κάνετε το καλύτερο γι'αυτήν και αφήστε την ελεύθερη. Δεν θέλει να μείνει στο σπίτι κανενός. Από την στιγμή που την αποσπάσατε από την φυσική της ζωή, για την φύση, είναι σαν την σκοτώσατε. Εκτός από το ότι δεν είναι ηθικά σωστό όμως είναι και παράνομο να την αιχμαλωτίζετε και προστατεύεται από την συνθήκη της Βέρνης.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|