|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ελπίζω σε τίποτε απο αυτή τη γέννα, μάλλον αύριο τα αυγά (η θολούρα δίπλα στο θερμόμετρο) δεν θα υπάρχουν.
Ευχαριστώ τον πρύτανη για την βοήθεια στο φτιάξιμο των παραμέτρων του νερού. Αριστερα ο κυριος δεξια η κυρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Kι αν δεν είναι αύριο εκεί θα υπάρξουν σύντομα επόμενες οπότε να είσαι καλά προετοιμασμένος. Καλές ουρίτσες και καλή συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια!Οπως και να χει εχεις ζευγαρι!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία και απο μένα!!!! ¶ντε και χαζομπαμπάς σου εύχομαι
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δηλαδή εσύ πως το κατάλαβες?
Sorry Γιάννη αλλά κάποια πράγματα ...
|
||||
|
||||
![]()
Ε,να του καναν αυγα!Προφανως ειναι ζευγαρι.Η κανω λαθος?
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις λάθος! Πράγμα που σημαίνει οτι διαβάζεις κάποια πράγματα εδω μέσα πολύ επιπόλαια!
Αυγά ναι μπορεί να κάνει ένας δίσκος αλλά δεν σημαίνει οτι είναι και γονιμοποιημένα! Τα συγκεκριμένα είναι φυσικά! Κάνε μια αναζήτηση διάβασε και βρες το γιατί και πως το κατάλαβα! Ελεος ποια! Διαβάστε τι έχει γραφτεί και μετά αρχίστε να λέτε διάφορα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιγα λογια για αυτην την κατηγορία | Tolis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 22-10-07 17:31 |
ΜΑΛΑΚΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ Α/Ο.... | stel | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-12-06 15:23 |
Με η χωρις γλαστρακι...? | Fighter | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 18-12-04 21:43 |
αλγη χωρις φυτα | griffin_23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 06-02-04 03:14 |