|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχω πρόβλημα με την λάμπα μου..Μου αναβοσβήνει και δεν ανάβει...Πρέπει να την αλλάξω??Πόσο κάνουν αυτές οι λάμπες? Εντομεταξύ αν τα ψάρια μείνουν κανένα τριήμερο χωρίς λάμπα πειράζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια δεν θα χουν προβλημα τα φυτα ομως ναι...δεν νομιζω να χει χαλασει βγαλτην και ξαναβαλτην να δεις...
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά steady δούλεψε μετά από πολύ ώρα...Από τις 6 το απογευμα την παίδευα...Μία λάμπα 15w πόσο κάνει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε ramsys, λογικά η λάμπα σου είναι στα τελευταία της...
![]() Αν ειδικά έχει μαυρίσει και στα άκρα...πρέπει να την αλλάξεις...χθες!!! ... Από εκεί και πέρα, ανάλογα τι περιέχει το ενυδρείο σου, θα κοιτάξεις να πάρεις την ανάλογη λάμπα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανα 12αρι ευρωπουλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου κλάζ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ολα ειναι σχετικα φιλε μου,εξαρταται το τι φυτα εχεις και τι φυτομαζα....ολα ειναι σχετικα..... και παντα διαφορετικα σε καθε ενυδρειο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αναλογα και την λαμπα βεβαια.
αν ειναι Τ8 παραπανω απο 1 χρονο δεν κανει να την κρατας. ειναι αρκετα φθηνες,αναλογα μεε το τι θελεις απο 8 μεχρι 12 ευρω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Compact λάμπα | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-01-07 20:01 |
λάμπα 74cm | dim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 01-03-06 20:02 |
Λάμπα UV | namesis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-01-06 01:37 |
4η λάμπα | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-12-05 21:07 |
Λάμπα Φθορίου | pStathis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-10-05 11:55 |