|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους...
Εχω ένα ενυδρειάκι 30 λίτρων, το οποίο θα γίνει ένας μίνι κηπάκος. Αυτό που ψάχνω, είναι ένα φωτιστικό επιτραπέζιο με βραχίονα που να λυγίζει, που να παίρνει λάμπα Τ5, ή κάποιο στο ίσιο στυλ, που να πιάνει με κλιπ πάνω στο τζάμι του ενυδρείου. Το ενυδρείο δεν έχει καπάκι, απ'ότι καταλάβατε, και ψάχω πως θα βάλω φως για τα φυτά. Το μήκος του ενυδρείου εναι 4cm Κάποια ιδέα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Με βραχιονα και τ5 δεν εχω δει ποτε...
Μπορεις να χρησιμοποιησεις τις pl (γνωστες ως εξοικονομησης ενεργειας) αλλα απο φυτα μην εχεις μεγαλες απαιτησεις...
|
||||
|
||||
![]()
κατι τετοιο....?????
T5 Power Compact lamps offer a viable alternative to metal halide and T5 linear lamps. Their unique space saving design, and high out put reduces the quantity of lamps and starters required. One interpet T5 Power Compact lamp can provide the equivalent of up to 3 conventional T8 linear flurescent lamps. For example, a 21" Interpet Power Compact lamp provides 55watts of high intensity lighting. Compare this to 3x 24" T8 lamps with an output of only 18watts each! |
|
||||
|
||||
![]()
Το είδα αυτό Κλαζ, στη "γύρα" που έκανα στο διαδίκτυο. Αυτό που δεν ξέρω όμως, είναι αν αυτές οι διπλές λάμπες υπάρχουν εδώ, και το πως στο καλό στερεώνεται στο ενυδρείο....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για την τοποθετηση τους,υπαρχουν και ειμαι σιγουρος γιαυτο ,πολλοι τροποι για να τις προσαρμοσεις....ασε που μπορουν να σε βοηθησουν τοσοι φιλοι πατεντακηδες...!!! εδω μεσα..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι λεω να βαλεις απο πανω ενα τζαμι, ωστε και τη λαμπα να στηριξεις, αλλα και την υγρασια να αυξησεις....
Ειδικοτερα αν θες να καλιεργησεις μερικα υδροβια φυτα στην emersed μορφη τους... π.χ. γλωσσοστιγμα.... |
|
||||
|
||||
![]()
εννοώ 43cm.... έφαγα ένα ψηφίο...
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τώρα το αν θα γίνει... "full planted"... θα δείξει. Μου'κατσε η ιδέα, μόνο και μόνο επειδη το ενυδρειάκι υπάρχει, και τώρα που τα μωρά σκαλαράκια μου μεγάλωσαν και μεταφέρθηκαν αλλού έμεινε άδειο. Αλλη γέννα δεν πρόκειται έτσι κι αλλοιώς να επιχειρήσω πάλι να μεγαλώσω, οποτε απότ το να μείνει στο ντουλάπι, γιατί να μην προσπαθήσω να το αξιοποιήσω αλλοιώς !!! Και ότι γίνει έγινε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσοτερα ενυδρειακα φυτα μεγαλωνουν και εκτος ενυδρειου (στις οχθες του ποταμου κατω απο τη σκια με ψηλη υγρασια)..
Δοκιμασε κατι σε γρασιδι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() glosso να δοκιμάσω λές ή δε θα μου κάτσει? Για τα πιο.. ψηλά που θα βγαίνουν έξω από το νερό, θα δοκιμάσω με φυτά που έχω στο 300άρι, και θα δω πως θα πάνε... |
|
||||
|
||||
![]()
To γλωσσο παει σφαιρα εκτος νερου...
Για δαβασε εδώ αναλυτικως... http://www.neonplants.gr/?cat=13 απο το τελος προς την αρχη καλυτερα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο καρφουρ και Φωτισμός | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 09-05-07 15:05 |
Φωτισμός για αστακούς | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-01-07 13:34 |
Φωτισμός σε φυτεμένο ενυδρείο | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 30-03-06 17:50 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |