|
|
||||
|
||||
![]()
εχω το 2234 στο 100λιτρο φυτεμενο μου κανα 2 μηνες τωρα και μου βουλωνει αρκετα γρηγορα πριν 7-10μερες το καθαρισα ολο<σωληνες φτερωτη σπογγους υαλοβαμβακα> επειδη η ροη ηταν ελαχιστη αλλα παλι εγινε πολυ χαμηλη εχεται καμια ιδεα?δεν ξερω τι παιζει με προφιλτρα καθολου μηπως να εξοπλιστω με κατι τετοιο?ειναι λιγο πακετο να το καθαριζω ολο 2 φορες το μηνα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον ο υαλομβάμβακας στην κάνει.Βγάλτον
Τι άλλα υλικά εχεις μέσα; Σε τι ενυδρείο το έχεις;
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαλει πανω πανω υαλοβαμβακα μετα substrat και κατω κατω μπλε σφουγκαρι...αν τον βγαλω τελειως δε θα βουλωσει συντομα το substrat ενυδρειο 100 λιτρα παει για full planted σιγα σιγα...απο ιχθυοφορτιση ειμαι καλα ισως λιγο τσιμπημενος....ισως να φταιει οτι καπου καπου μου ξεφευγει λιγο υποστρωμα αφου στο φυτεμα η αμμος που εχω θελει λιγο προσοχη?παντως πολυ γλιτσα οταν το καθαρισα μεχρι και τα βανακια ειχαν ενα σωρο μεσα και δουλευε ενα μηνα....αλλα ο υαλοβαμβακας να βουλωνει σε 10 μερες τοσο γρηγορα?λετε να βοηθησει αυτο?http://www.aquaristic.net/aquarium/f...20.html?lang=1.default{font: 8pt Tahoma;color:#000000;}.header{font: 8pt MS Sans Serif;color:#000000;}.noborder{border-style:none;padding-left:4px;padding-right:4px;}.normalborder {border-top:none; border-left:none; border-right:none;border-bottom:none;padding-left:4px;padding-right:4px;}
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως δεν ειναι περίεργο να βουλώνει τόσο γρήγορα ο υάλοβάμβακας.
|
||||
|
||||
![]()
λες να το κανω ετσι και να παρω ενα προφιλτρο η θα βουλωνει με τη μια το μαραφετι αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
Βαζεις τον δικο του υαλοβάμβακα Κωστα η αλλον;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2234 | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-11-06 23:43 |
reactor που βουλώνει γρηγορα | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 08-10-04 09:45 |