|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλημέρα!!!Με λένε Δημήτρη και είμαι καινούριος στο forum... Θα ήθελα να κανω μερικές ερωτήσεις
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χαρά μου να συζητάμε και να ανταλάζουμε ιδέες κλπ...Απο εδώ και πέρα ΦΑΝΑΤΙΚΑ aquatek ![]() GhostShip ![]()
Δημήτρης Aquarium can constitute high aesthetic and internal calm product ! ![]() http://www.zoofilia.gr/newsletters/stopviolence.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 27-01-07 στις 10:14 |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το flourite ειναι ειδικό υποστρωμα για φυτά που αντικαθιστα την αμμο.
Ειναι σχετικα χοντρο, και με μικροτερα φυτα υπαρχει προβλημα στο σωστο τρεξιμο της ριζας. Επισης το κοκκινο χρωμα του ειναι "καπως"... Αν το ανακατεψεις με ψιλο χαλαζιακό, μετα απο λιγο το χαλαζιακο θα παει ολο απο κατω..... Τ8, Τ5 κλπ αναφερομαστε στη διαμετρο των λαμπτηρων φθορισμου. Τ8 ειναι η κοινη διαμετρος που υπαρχει σχεδον παντου, ενώ Τ5 ειναι οι λεπτες, (οσο ενα δαχτυλο περιπου) Απο κει και περα ομως, υπαρχει μια μεγαλη ποικιλια στο φασμα, αναλογα με την εφαρμογη. Ψαχτο λιγο ακομα και εδω ειμαστε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προτίμησε Jaeger, είναι πιό αξιόπιστοι. |
|
||||
|
||||
![]()
Hello και πάλι παιδιά!...netblues τότε λέω να αφήσω και τα δυο υποστρώματα τα Sera και να μην ανακατέψω κάτι δεύτερο μέσα...
Δεν μου είπες την άποψη σου για το υπόστρωμα αυτό,έχεις ακούσει καλά λόγια ?Τι να σας πω ρε παιδιά,απο σας οτι μάθω γιατί οι καταστηματάρχες συνήθως ![]() ![]() ![]() Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου πάντως... Όσο για τον θερμοστάτη halvas69 ξενέρωσα τώρα ![]() ![]() Παιδιά πως μπορώ να βάλω μια εικόνα απο τον υπολογιστή μου σε ενα μήνυμα?Πατάω στην επιλογή "Εισάγετε εικόνα" αλλά μου ζητάει link ,εγώ θέλω να βάλω εικόνα που είναι αποθηκευμένη στον υπολογιστή μου...! Σκέτη κούραση είμαι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον τον Jim και ας άργησε
![]() Δημήτρη, εδω μέσα θα βρείς ότι χρειαστείς για το ενυδρείο που ετοιμάζεις... Αντε καλή Αρχή τρελέ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στελάρα τρελέ μου thnx ρε κι εσύ καλη τύχη σε ό,τι ετοιμάσεις
![]() Σου ζήτησα και photo του ενυδρείου ε!... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές ερωτήσεις για φυτεμένο... | filoxenos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 01-06-06 08:32 |
Μερικές σαφείς ερωτήσεις | pepe | Χρυσόψαρα | 7 | 13-11-05 10:05 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |
Μερικές Ερωτήσεις | NTABOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-03-03 11:02 |
Λάμπες ικανές για φυτεμένο ενυδρείο? | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 01-03-03 23:36 |