|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα ,εχω ενα αρσενικο μονομάχο σε ενα 20 λιτρο με στρωμένο φιλτρο με πολυ μικρή ροη και εδω και μια εβδομαδα ενω η συμπεριφορα του δεν δειχνει να εχει αλλαξει (τρωει με ορεξη ,κινειται κονονικα) τα πτερυγια του αρχιζουν να παιρνουν ενα γκρι χρωμα , χανουν το χρωμα τους χωρις ομως να ειναι φαγωμενα η κομμενα .
Επίσης εχει σταματησει να κανει φωλια εδω και δυο εβδομαδες . Μηπως εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο ? Να αναφερω οτι ολες οι μετρησεις ειναι σωστες οτι η θερμοκρασια ειναι 27- 28 βαθμους και αλλαγη 8 λιτρα καθε εβδομαδα. |
|
||||
|
||||
![]()
τι ηλικια εχει?ο αποχρωματισμος συνηθως ειναι ενδειξη γηρανσης.
|
||||
|
||||
![]()
πόσο ζουν οι μονομάχοι αλήθεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
περιπου 2 χρονια στην αιχμαλωσια.
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι καμία αρρώστια και λόγω στες αποχρωματίστηκε (μήως έχει οριζόντιες ρίγες?)? πόσο καιρό τον έχεις? Έχει τίποτα αλλα συμπτώματα?
|
|
||||
|
||||
![]()
"αιχμαλωσία"
Πόσο περίεργα ακούγεται αυτή η λέξη (γενικά το εννοώ).... σ.σ: Sorry Mariel και επίσης για το off topic....Απλά μου ήρθε βλέποντας τη λέξη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τον εχω γυρω στους τρεις μηνες ,δεν εχει οριζοντιες γραμμες και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειναι ζωηροτατος και δεν εχω παρατηρησει τιποτα περιεργο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | galant | Bettas | 5 | 09-05-08 10:40 |
Πρόβλημα στα πτερύγια μονομάχου | boardman | Bettas | 18 | 31-05-06 01:42 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |
Πρόβλημα με μονομάχο! | jjvrettis | Bettas | 2 | 06-02-05 11:38 |
Πρόβλημα πτεριγίων σε Μονομάχο. | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 31-08-04 11:37 |