|
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει αεραντλία των 12 βολτ στο εμπόριο? Αν όχι, μήπως κάποιο κομπρεσεράκι αέρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι περισσότερες είναι κοντά στα 6 volt και έχουν μέσα μετασχηματιστή τι την θέλεις? Υπάρχει και μια της Hagen από όσο ξέρω που δουλεύει με δυο μπαταρίες 1,5 volt
![]()
|
||||
|
||||
![]()
την χρειάζεται ο θείος μου για να κρατάει τα δολώματα ζωντανά όση περισσότερη ώρα γίνεται, ενώ βρίσκεται στην βάρκα
![]() υπάρχει δηλαδή κάτι που μπορεί να τον βολέψει? Αυτή της hagen που μπορώ να την βρω? |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά μπορείς να την βρεις στον Αζόρες!! (για θεσ/νίκη) Ζητησέ του τον κωδικό Α-790
|
||||
|
||||
![]()
από δευτέρα τώρα...
ευχαριστώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αγόρασα μία της elite τελικά με μπαταρίες αλλά νομίζω πως γίνεται και πατέντα να δουλεύει από τα 12 βολτ της βάρκας
|
|
|||
|
|||
![]()
Και δεν αγοραζεις ενα κομπρεσερακι αερα , απο αυτα που εχει το πρακτικερ για να φουσκωνεις σε εκτακτη αναγκη τα λαστιχα του αυτοκινητου?
Ειναι 12βολτα με υποδοχη για αναπτηρα αυτοκινητου. Ενα που εχω, μου φουσκωνει απο πιταρισμενο ενα 195/60-15. Οπότε νόμιζω, οτι η δυναμη του, ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο οποιαδηποτε αεραντλια για ενυδρειο. Edit : Μολις θυμήθηκα , οτι γραφει στις οδηγιες να μην την χρησιμοποιεις για πανω απο 10λεπτα συνεχομενα. Οπότε δεν νομίζω να σου κάνει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ την πήρα από την Αθήνα με 9,10
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εσύ για ψάρεμα?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι....για ώρα ανάγκης
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για δυνατή αεραντλία | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-12-06 16:57 |
αεραντλία. τελικά άχρηστη? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-09-06 23:48 |
Αεραντλία /παροχή διοξειδίου | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 15-04-06 09:20 |
Οξυγόνο-φίλτρο-αεραντλία | alexandros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 17-02-06 20:01 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |