|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα τελευταια καθώς βλέπω όλο τον κόσμο να αγοράζει ενυδρεια αρχιζουν και μου μπαινουν (χωρις να βγαινουν) ιδεες πολλες για ενα καινουργιο και μεγαλύτερο ενυδρειο.
Το ενυδρειο το σκεφτομαι ψηλό (60 πόντους και πάνω) αλλα και στενό(μέγιστο μάκρος 85 περίπου πόντους,δεν το αφληνει ο χωρος ![]() Το ξέρω τα "θέλω" πολλά αλλα μήπως υπάρχει κανενα ενυδρειο που να προσεγίζει το ζητουμενο ή καλές αλλες λύσεις Σας ευχαριστώ πολύ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αργει ο αη βασιλης...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω γραφώ όλο αυτό με προοπτικες γυρω στο καλοκαιρι και μετά μιας και ειναι αρκετά εξιδικευμένο μεχρι να κατασταλάξω καπου( αλλα και να συμφωνήσουν οι γονεις .....) ετσι βλεπω να περνει αρκετό καιρό
Επιπροσθέτως ενα αρκετά μεγάλο ποσο θα δωθει απο μένα..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 05-01-07 στις 22:41 |
|
||||
|
||||
![]()
Ελαχιστα ετοιμα ενυδρεια ειναι ετοιμα για reef. Η Aquamedic εχει καποια αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω μεσα θα εκφρασουν αντιρρησεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ειπα αλλα το ενυδρειο που θελω εγώ δεν χρια;ζεται να ειναι για ριφ
|
|
||||
|
||||
![]()
Η εξελιξη του fish only αυτη ομως δεν ειναι?
(μιας και ειμαστε στο θαλασσινο φορουμ, υποθετω οτι δεν μιλαμε πχ για φυτεμενο..) |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλά? Τι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην με ρωτησεις τι αλλο περιλαμβανει και τι ποιοτητας ειναι αφου δεν το εχω δει απο κοντα...αν θες , σου στελνω με πμ το μαγαζι να πας να το δεις απο κοντα ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλήθεια ένα τετοιο ενυδρειο τι επιπλεον φιλτρα θελει και υπάρχει καμια καλή προταση για κυκλοφορητη(δεν θα ήθελα μεγάλη κυκλοφορία,λόγω ιπποκάμπου);; Τωρα μιας και αυτό θα έχει κυριως άλγες αλλα και ζωντανό βράχο ξεχωριστό σαμπ δεν θέλει ,έτσι δεν ειναι;;(δεν χωράει άλλοστε....).Μηπως ένα "μεγάλο" αυτοσχεδιο φίλτρο ή κάτι παρόμιο; ![]() Επισης, τι άλλο χραζεται ;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 07-01-07 στις 01:20 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα δες τι περιλαμβανει το ενυδρειο οπως πωλειται και το συζηταμε ...
Θα χρειαστεις ενα φιλτρο χημικομηχανικο , λιγο παραπανω βραχο και κανα δυο κυκλοφορητες...το καλο ειναι οτι ειναι μικρο σε μηκος και πλατος οποτε δεν θα χρειαστεις πολυ κυκλοφορια ...ευκολα πραγματα .Αυτο που εχεις τωρα τι θα το κανεις ? γιατι και απο εκει μπορεις να βγαλεις εξοπλισμο ... Ποτε σκεφτεσαι να αγορασεις / αναβαθμιστεις ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη αλλαζω καποια κομματια εξοπλισμου στο F.O , θα διωξω καποια μηχανηματα σε συμβολικες τιμες... ισως σε βολεψω πολυ οικονομικα στο κομματι φιλτρανση/θερμανση/κυκλοφορια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |
βοηθεια για καινουργιο ενυδρειο! | nhreas | Δίσκοι | 11 | 05-02-04 20:53 |