|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας
αδειασα τελειως το ενυδρειο μου(juwel vision 450) για να το στησω λιγο πιο σωστα απο την αρχη Μολις ηταν γεματο με νερο ειχα εντοπισει ηδη καποιες θαμπαδες στο μπροστινο γυαλι μολις το αδειασα επαθα ενα σοκ με τις θαμπαδες κυριως οταν τα φωτα ειναι ανοιχτα Δοκιμασα με ενα ξυραφι (αυτο που καθαριζουμε τα πλακακια δεν μπορουσα να βρω σημερα ειδικο για ενυδρεια ) με ζεστο νερο και πανι , ακομα και με αζαχ εχπερτ που ειναι για τα αλατα αλλα τιποτα Μοιαζει σαν να εχει χαλασει το γυαλι Θα σας στειλω και μια φωτογραφια αργοτερα αν και δεν φαινεται καθαρα Παρακαλω βοηθειστε ελπιζω να καταλαβαινετε σε τι κατασταση ειμαι. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή από την εικόνα και μόνο δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά, περιέγραψέ το μας όσο καλύτερα μπορείς.
Πχ. Αν το τρίψεις με το δάκτυλό σου, καθαρίζει καθόλου; |
|
||||
|
||||
![]()
χριστο το vision ειναι αυτο με το κυρτο τζαμι η κανω λαθος εαν ειναι αυτο τοτε πιθανων να ειναι απο την μανα του ετσι κατασκευαστικα ,το εχω δει και σε αλλες κατασκευες με κουρμπαριστα τζαμια .
εαν δεν ειναι το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι απο καποιο καθαριστικο οταν το πρωτοπηρες εφαγε λιγο το τζαμι εκαστοστα του δεκατου του χιλιοστου με αποτελεσμα αυτο που βλεπεις |
|
||||
|
||||
![]()
φαίνονται ανομοιόμορφες θαμπάδες σε όλη την επιφάνεια του μπροστινού τζαμιού, όπως όταν κάνεις θαμπάδα με την αναπνοή αλλά δεν φεύγει.Δεν καθαρίζει ούτε με το χέρι ούτε με σφουγγάρι.επίσης εχω δοκιμάσει ξυδι, αζαχ για τα άλατα, λεμόνι και διάφορα άλλα .
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα απο πανω
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ειδα το προηγουμενο μηνυμα.Ναι το vision ειναι αυτο που ειναι στρογγυλο μπροστα.Δηλαδη δεν γινεται τιποτα τωρα ,ουτε η εγγυηση δεν ισχυει? αυτο το εχω παρει απο την aquaristic net μπορω να κανω κατι τωρα??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos | mikele | Δίσκοι | 5 | 11-11-06 18:39 |
sos | iliasf | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-10-06 18:47 |
SOS!!προβλημα με πρασινη αλγη!!εξαπλωθηκε παντου!! | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-08-05 15:46 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |