|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βοήθεια παρακαλώ...
πήρα μια συσκευή από τον Αμαζώνιο (Θεσ/κη) για την παραγωγή Co2. Αν και ακολούθησα τις οδηγίες και ετοίμασα τα πάντα από χθες, σήμερα 24 ώρες μετά καμία φουσκαλίτσα δεν έσκασε μύτη... Τί φταίει; πρέπει να περιμένω περισσότερο; Για πόσες μέρες θα λειτουργεί μέχρι να ανανεώσω το υλικό; Σημειώνω ότι τα υλικά που χρησιμοποίησα ήτανε τα υλικά που το κουτί περιείχε |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μας έλεγες και ποια συσκευή πήρες!? Λογικά έτσι όπως τα λες πήρες την συσκευή της Nutrafin! Είναι έτσι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα την έβαλα μέσα σε ένα κουβά με χλιαρό νερό μήπως και ξεκινήσει |
|
||||
|
||||
![]()
οχι,οχι μανωλη....νομιζω οτι ο φιλος μας εννοει το carbon plus.........
αλλα ας μας πει ο ιδιος καλυτερα.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά είναι η συσκευή NUTRAFIN, προς το παρόν δεν έχω διαχυτήρα.... μετά από 24 ώρες κανένα σημείο ζωής
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχεις δηλαδή τη σκάλα? και να ξεκινήσει τότε δεν νομίζω οτι θα κάνει κάτι, θα βγουν κάποιες φυσαλίδες Co2 αλλά δεν θα διαχυθούν! Οπότε δώρον άδωρον! Βάλε τουλάχιστον μια αερόπετρα ή την εξαγωγή στην είσοδο του φίλτρου σου!
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 15-11-06 στις 19:16 |
|
||||
|
||||
![]()
η σκάλα έλλειπε και θα την πάρω σε λίγες μέρες..
είναι καλό το σύστημα, έχει αποτέλεσμα; μετά από πόσες μέρες πρέπει να ανανεώσω το μείγμα και σε τι αναλογίες; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσφορά - Αντίστροφη όσμωση και ανταλλακτικά | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 218 | 10-02-07 16:59 |
Sos - Ψαρια Πεθαινουν | ψαρια και ψαρια | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 15-11-06 12:58 |
Λίγη βοήθεια please. Παρατήρησα στήν συσκευή του CO2..... | Makis M | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 18-03-04 12:59 |