|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπέρα σε όλους. Σας παρουσιάζω το ενυδρείο μου και περιμένω τις συμβουλές και τις υποδείξεις σας για το όσο το δυνατόν καλύτερο στήσιμό του.
Συγκεκριμένα : Eνυδρείο Ferplast Cayman 110 (230 lt) διαστάσεις: 110.00x45.00x58.50 ύψος φίλτρο BluWave07 (BluPower 900l/h) θερμοστάτης (BluClima 200 W) φωτισμός 2 x 30 W T8 (διάρκεια 11 ώρες με χρονοδιακόπτες). Φυτά: Anubias afzelii, Anubias sp., Vallisneria spiralis var. spiralis, Vallisneria spiralis ''Tiger'', Vallisneria spiralis Echinodorus Bleheri (Amazon Sword), Egeria densa (Elodea), Ceratopteris thalictroides, Cryptocorine tropica Vesicularia dubyana on Net (Java moss), Ceratophyllum demersum, Bacopa monnierii (crenata), Ludwigia repens Ψάρια: 5 Corydoras nattereri 5 corydoras paleatus 4 Otocinclus arnoldi (affinis) 4 Symphysodon Discus 10 Paracheirodon axelrodi Aσπόνδυλα : 5 Caridina japonica Υλικά: (Χαλίκι, Mopani) Παράμετροι pH: 7,0 Σκληρότητα (GH): 11~12 Ανθρακική σκληρότητα (KH): 4~5 Νιτρώδη (NO2): 0 Νιτρικά (NO3): 10~15 Θερμοκρασία: 28,8 C. Αλλαγές : Δύο φορές την εβδομάδα από 30%. Λίπανση : Μία φορά την εβδομάδα υγρό λίπασμα της TETRA Να μην ξεχάσω να ευχαστήσω τους binational, mag23 και ένα φίλο από άλλο forum που φιλοξενούν τα ψάρια από την προηγούμενη σύνθεση, καθώς και ακόμη ένα φίλο από άλλο forum ο οποίος μου χάρισε πρόσφατα τα μισά φυτά από αυτά που έχω στο ενυδρείο |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.
θελω να σε ρωτησω αυτο το φυτο με το πλατυ φυλο το κεντρο πως λεγετε? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργη..σαν υβριδιο ανουμπιας μου κανει.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Eίναι το Echinodorus Bleheri (Amazon Sword)
δες το εδώ : http://www.tropica.dk/productcard_1.asp?id=071 |
|
||||
|
||||
![]()
γεια χαρα φιλε ομορφο το ενυδρειο σου εχω και γω το ιδιο με το δικο σου και χρειαζεται και ενα εξωτερικο φιλτρο για καλυτερη βιολογια και κυκλοφορια του νερου.....νομιζω οτι η αντλια ειναι 600λιτ/ωρα του εσωτερικου.....ναι τωρα που βλεπω το εγχειρηδιο λεει 600....πρεπει να ενισχυσεις την βιολογια σου για τους οργανισμους που φιλοξενεις....καλη συνεχεια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Mikele,
ευχαριστώ κατ' αρχήν για την απάντηση. Όσο αφορά το φίλτρο εμένα λέει BluPower 900l/h όπως και η σελίδα του κατασκευαστή εδώ : http://www.ferplast.it/en/pagina_596.html Όπως και να είναι πάντως σίγουρα θα χρειασθώ ένα εξωτερικό φίλτρο (ειδικά με τους δίσκους) το οποίο θα είναι η επόμενη αγορά μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |