|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή θέλω το co2 να μου κρατάει 2-3 βδομάδες θα ήθελα να μου πείτε ποσότητες για να το κάνω.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στην 3 βδομάδα μήπως ξέρεις πόσες φυσαλίδες βγάζει. Αυτό το λέω γιατί ενώ στην αρχή θα βγάζει 30 το λεπτό την τελευταία βδομάδα 2-3 το λεπτό. Δεν θα επηρεαστεί έτσι το ph του ενυδρείου;
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει υπολογισμος με ακριβεια με τετοιες κατασκευες....
μεγαλο ρολο βεβαια παιζει και η θερμοκρασια εκτος απο το μειγμα,οσο λιγοτερη τοσο λιγοτερο θα ''δουλευει''...επισης και η μαγια... αν βαλεις λιγοτερο θα κρατησει περισσοτερο το μειγμα με νορμαλ παραγωγη,ενω αν βαλεις περισσοτερο ,θα εχεις μεγαλυτερη παραγωγη,αλλα θα κραταει πολυ λιγοτερο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την πάτησα τότε, στη σκαλίτσα που έχω ενώ τις πρώτες μέρες βλέπω 6-7 φυσαλίδες πάνω, μετά τη βδομάδα ούτε 1 και αναγκάζομαι να ανοίγω το μπουκάλι και να προσθέτω μαγιά ώστε να έχει πίεση.
|
|
|||
|
|||
![]()
μηπως το παρατηρησες αυτο τωρα που επεσε η θερμοκρασια??
λογικα αν δοκιμασεις με μειωμενη ποσοτητα μαγιας απο την αρχη θα εχεις αντι για 6-7 φυσαλιδες 3-4 αλλα για μεγαλυτερη περιοδο ![]() βεβαια ολο το ζουμι ειναι σε αυτο που ειπε ο κλαζ παιξε με τους συνδιασμους και κατεληξε στο τι σε βολευει... Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' | ThDam | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 24-11-05 16:37 |