|
|
|||
|
|||
![]()
έχει κανείς το συγκεκριμένο τεστ ?
σύμφωνα με τις οδηγίες, η διαδικασία είναι : 1) 10ml νερό 2) 6 σταγόνες από το 1ο μπουκαλάκι κ ανακάτεμα 3) 6 σταγόνες από το 2ο μπουκαλάκι κ ανακάτεμα 4) 1 κουταλάκι σκόνη από το 3ο μπουκαλάκι κ ανακάτεμα 15" ακριβώς (!!!) 5) 6 σταγόνες από το 4ο μπουκαλάκι το πρόβλημα είναι ότι η σκόνη από το 3ο μπουκαλάκι δεν διαλύεται με τπτ. το ανακατέβω πάνω από 5' αλλά η σκόνη παραμένει στο βυθό. έκανα σύγκριση κ με ένα υγρό τεστ της Api κ οι ενδείξεις συμφωνούν αλλά η σκόνη παραμένει αδιάλυτη. είναι πρόβλημα ή αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτό κάνω κι εγώ τα τεστ μου.
Η σκόνη διαλύεται. Χωρίς αμφιβολία. Τώρα αν βγάζει σωστά τα νούμερα ή έχει αποκλείσεις σε σχέση με άλλο τεστ αυτό δε το ξέρω. Για δες αν έχει ημερομηνία λήξης. |
|
||||
|
||||
![]()
Και στο δικο μου δεν διαλυεται τελειως πραγματι αλλα δεν εχει σημασια, ειναι αξιοπιστο!!
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα ειναι το τεστ κ ας μην διαλυθεί εντελως.αστο μετα το τελευταίο μπουκαλακι μονο,να κατσει 3 λεπτά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου και μετρήσεις με υγρά τεστ | dryokolaptis84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-03-17 16:01 |
Υγρό τεστ της API προβληματικό???? | vaska | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 03-09-12 20:05 |
Απορία με υγρά τέστ της Sera | Skydiver | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 02-09-12 15:48 |
Το πρώτο μου υγρό τεστ | dfoust | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-02-09 20:29 |
Υγρά τεστ | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 14:11 |