|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε . Είχα παραγγείλει 2 astro 2212 για την 500 λίτρη εσωτερική λίμνη με τα χρυσόψαρα . Σκέφτομαι να βάλω στο κάτω κάτω ράφι σφουγγάρια και στα 2 επόμενα ράφια να γεμίσω ελαφρόπετρα αλλα πρεπει να την βάλω σε δυχτια ? ή ετσι χύμα . Φοβάμαι μην ρουφήξει κανα πετραδάκι και χαλάσει πάντως . Τί λέτε ή να αγοράσω κάποια λίτρα siporax ή bio balls ?
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Οχι χύμα σε δίχτυ βάλε την, υπάρχει κίνδυνος να μπεί κανα χαλίκι στα πλάγια από τα σχαράκια & να μαγκώσουν & να σε ταλαιπωρήσει αρκετά για να τα βγάλεις.
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
Νικολέτα καλησπέρα. Εγώ πρόσφατα αγόρασα μία σακούλα 12λιτρη από τα Praktiker με ελαφρόπετρα κοκομετρίας 6mm έως 12mm και την έβαλα σε δυχτάκια αφού πρώτα την έπλυνα καλά γιατί βγάζει πολύ σκόνη και τριμμένη πέτρα που σίγουρα δεν τη θες στο εσωτερικό φίλτρο.
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που λέει και ο κωνσταντίνος Εχει δίκιο, θα σε βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Με το ίδιο φίλτρο μου έχει τύχει και εμένα με τον "μόνο φόβο" οτι θα γρατζουνίσω τα τοιχώματα.
Εγώ δεν τα έχω σε δίχτυα αλλά δεν το προτείνω. ![]() Στο πρώτο συρτάρι (κατω κάτω) έχω σφουγγάρι και ενεδρειακό βαμβάκι, και στα 2 από πάνω χύμα ελαφρόπετρα και λίγο σιποράξ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή εξωτερικού φίλτρου ASTRO 2212 | geotron | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 20-03-18 21:04 |
Σύγκριση 2 εξωτερικών φίλτρων | Panagio | Φίλτρανση | 24 | 22-10-16 23:42 |
Σωστή διάταξη 2 εξωτερικών φίλτρων | Dekanat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 13-09-11 05:49 |
Εξωτερικών φίλτρων προδιαγραφές | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 03-12-07 11:20 |