|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
160 λτρα wild betta samourientalis ,βιοτοπος
Το ενυδρειο παρουσιαζει ενα βαλτο από τnν επαρχία Chachoengsao στην ανατολικη ταιλανδη ,τα φυτα που εχω βαλει μεσα ειναι μαζεμένα απο ελληνικο ποταμι(βαλτο)και μοιαζουν πολυ με τα φυτα που υπαρχουν εκει , ειναι διαφορα ειδη απο καλαμιες και αγριαδα , το set up δεν ειναι ακομα ετοιμο , τα ψαρια δεν φαινονται ειναι ακομη μικρα και συγκατοικούν με 2 αρλεκινους και 10 koulilach , τα φωτα σας να γινει ποιο σωστο ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
να βαλω κι μερικες φωτο απο τον original βιοτοπο
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφη προσέγγιση!
Τα φυτά λες θ' αντέξουν στις ψηλές θερμοκρασίες? |
|
||||
|
||||
ευχαριστω , ειναι σε πειραματικο σταδιο ελπιζω να αντεξουν, αν εχει καποιο μελος καποια εμπειρια ας μας πει
|
|
||||
|
||||
Μου αρεσει πολυ Να μας ενημερωνεις με την εξελιξη του Ειμαι περιεργος και με τα φυτα πως θα τα πανε εκει μεσα.
|
|
||||
|
||||
να κανω μια ενημερωση , τα φυτα πανε μια χαρα κανενα προβλημα νομιζω οτι αναπτύσσονται κιολας ο χρονος θα δείξει
|
|
||||
|
||||
Την πάλεψαν τελικά τα φυτά με τις υψηλές θερμοκρασίες?
|
|
||||
|
||||
τελικα το σχεδιο απετυχε παταγωδώς...........τα φυτα λιώνανε σταδιακα και το ενυδρτειο ξεστηθηκε , νομιζω το βασικο προβλημα ειναι οτι τα βουρλα ηθελαν υποστρωμα και χαμηλη σταθμη...η αγριαδα που σαπιζε μεσα στο νερο αλλα αυτη που ηταν εκτος μεγαλωνε , σιγουρα θα το ξαναεκανα αλλα σε καποια γαστρολιμνη σε μπαλκονι
|
|
||||
|
||||
To βασικό πρόβλημα νομίζω είναι ότι τα φυτά από ελληνικά ποτάμια δεν μπορούν εύκολα να μεταβούν από χαμηλές (16-17) στις υψηλές θερμοκρασίες (26-27 ) που θέλει το betta , και το υπόστρωμα βέβαια παίζει μεγάλη βαρύτητα, πολύ κρίμα γιατί σαν ιδέα και στήσιμο φαινόταν πολύ όμορφο.
|
|
|||
|
|||
εγω πιστευω οτι τα ελληνικα φυτα δεν εχουν προβλημα με την θερμοκρασια, αλλα οτι ο φιλος εβαλε υδροφιλα και οχι υδροβια φυτα.
οσα υδροβια φυτα χρησιμοποιησα εγω απο τη φυση στα ενυδρεια μου τα πηγαν μια χαρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Wild wild green | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 16-06-18 20:53 |
Βιοτοπος Ν.Αμερικης | mmamatsis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 17-11-12 23:49 |
Yφαλμυρος βιοτοπος απο την Σαμο | Raven | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 8 | 24-07-10 19:28 |
βιοτοπος για δίσκους!!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 122 | 19-04-10 15:32 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |