|
|||
|
|||
Fluval 205 vs 305
Σε 180 λίτρα να βάλω ένα Fluval 205 ή 305 (μεγάλη ιχθυοφόρτιση στα όρια για τα λίτρα του.) ; Θα έχει βοήθεια αρχικά με ενα εσωτερικό το οποίο θα φύγει μετά απο 1-2 μήνες.
Κυρίως επειδή μπορεί να βρώ σχεδόν τσάμπα ενα 205 και το σκέφτομαι... αλλιως σε 305 θα το αγοράσω καινούργιο. |
|
||||
|
||||
Εφόσον θα βρεις τσάμπα το 205 αγοράζεις ακόμη ένα και είσαι άρχοντας!
Βάζεις δηλαδή 2χ 205 αλλιώς θα σου πρότεινα ένα eheim 2217 Classic
|
||||
|
||||
Επιπλέον, με δύο φίλτρα αντί ενός, έχεις πιο ήσυχο το κεφάλι σου σε περίπτωση βλάβης.
|
||||
|
||||
Είναι αρκετά τα οφέλη όπως τα κοινά ανταλλακτικά κλπ
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ενα 205 ειναι πολυ οριακο. Καλυτερα 305 με καλα υλικα βιολογικου. |
|
||||
|
||||
Οριακό για 1χ205 για 2χ205 είναι οκ!
|
||||
|
||||
Παιδια και εγω πηρα το 305 για ενα RIO 180ρι malawi ,το όποιο εδω και ενα χρόνο τρέχει μονο με το εσωτερικό του άπλα είχα βάλει ποιο δυνατό κυκλοφορητή ,
τώρα ποια ειναι η γνώμη σας να τρέχω παραληλα και το εσωτερικό η μήπως να το έβγαζα και να εκμεταλλευτώ τα επιπλεων λiτρα χωρου που θα αποκτήσω . ------------------------- edit * Μόλις το τοποθέτησα & δουλευη άψογα , τελικά τα άφησα και τα 2 να δουλεύουν ταυτόχρονα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fish_bill : 15-03-09 στις 12:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
[quote=fish_bill;340956
edit * Μόλις το τοποθέτησα & δουλευη άψογα , τελικά τα άφησα και τα 2 να δουλεύουν ταυτόχρονα [/quote] ....και πολυ καλα εκανες...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fluval 305 | mindlord | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-01-08 23:18 |
Fluval 103 | Fantom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-02-06 11:36 |
Φιλτρο fluval | Moonchild | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-09-05 11:45 |