|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Συνδιασμος τροφων για αγγελους και ραμιρεζι
καλημερα σας,
μετα απο καιρο εστησα ξανα το ενυδρειο μου και εχω βαλει μεσα τα πιο κατω ψαρακια: 2 Αγγελους (2,5cm) 5 ραμιρέζι (2cm) 2 plecostomus θελω να μαθω τι τροφες και γενικα ποιος συνδιασμος τροφων ειναι ο καλυτερος για αυτα τα μικρα ψαρια. πηρα χθες την Hikari Cichlid Gold μινι αλλα μου φανηκε μεγαλη για αυτά τα ψαρια, επρεπε να διαλεγα την baby pellets. Γενικα νομιζω ότι η HIKARI και TROPICAL σαν εταιρειες είναι πολύ καλες και τις προτιμω. Περιμενω δικα σας σχολια και συνδιασμων τροφων για τα ψαρακια μου ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Πολυ καλες τροφες ειναι,αν ειναι μεγαλα τα pellet κοψε τα με το ψαλιδι.
Επισης παρα πολυ καλη τροφη ειναι η tetra discus granules. Καλο θα ειναι να δινεις και καμια αρτεμια καταψηγενη ή και bloodworms. Αυτα για τα αγγελοψαρα και ραμιρεζι,για τους πλεκο δεν ξερω να σου πω. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
επειδη υπαρχουν 3-4 διαφορετικες τροφες απο καθε μαρκα θα ήθελα να μαθω αν καποιος δοκιμασε συγκεκριμενες τροφες απο αυτες τις εταιριες και αν ειναι καλυτερα να καθεται στον βυθο η τροφή ή να επιπλεει? αυτο που καταλαμβαινω επειδη ειναι μικρα, θα ειναι καλυτερα οι τροφες να ειναι πλουσιες σε πρωτεινη. ευχαριστω |
Tags |
αγγελοψαρο, κιχλιδες, ΤΡΟΦΕΣ, ramirezi, ΔΙΑΤΡΟΦΗ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνδυασμος τροφων... | vasilhs | Διατροφή | 1 | 04-01-14 17:04 |
θαλασσινο ενυδρειο με αγγελους! | ραφαηλ10 | Mη Reefsafe | 0 | 21-03-11 12:14 |
καλιεργειες ζωντανων τροφων | 6981giwrgos | Διατροφή | 15 | 01-10-10 09:41 |
περι τροφων.. | dimis_george | Malawi | 5 | 25-11-09 13:05 |