Συνδιασμος τροφων για αγγελους και ραμιρεζι
καλημερα σας,
μετα απο καιρο εστησα ξανα το ενυδρειο μου και εχω βαλει μεσα τα πιο κατω ψαρακια: 2 Αγγελους (2,5cm) 5 ραμιρέζι (2cm) 2 plecostomus θελω να μαθω τι τροφες και γενικα ποιος συνδιασμος τροφων ειναι ο καλυτερος για αυτα τα μικρα ψαρια. πηρα χθες την Hikari Cichlid Gold μινι αλλα μου φανηκε μεγαλη για αυτά τα ψαρια, επρεπε να διαλεγα την baby pellets. Γενικα νομιζω ότι η HIKARI και TROPICAL σαν εταιρειες είναι πολύ καλες και τις προτιμω. Περιμενω δικα σας σχολια και συνδιασμων τροφων για τα ψαρακια μου ευχαριστω |
Πολυ καλες τροφες ειναι,αν ειναι μεγαλα τα pellet κοψε τα με το ψαλιδι.
Επισης παρα πολυ καλη τροφη ειναι η tetra discus granules. Καλο θα ειναι να δινεις και καμια αρτεμια καταψηγενη ή και bloodworms. Αυτα για τα αγγελοψαρα και ραμιρεζι,για τους πλεκο δεν ξερω να σου πω. |
Παράθεση:
επειδη υπαρχουν 3-4 διαφορετικες τροφες απο καθε μαρκα θα ήθελα να μαθω αν καποιος δοκιμασε συγκεκριμενες τροφες απο αυτες τις εταιριες και αν ειναι καλυτερα να καθεται στον βυθο η τροφή ή να επιπλεει? αυτο που καταλαμβαινω επειδη ειναι μικρα, θα ειναι καλυτερα οι τροφες να ειναι πλουσιες σε πρωτεινη. ευχαριστω |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board